مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

طبقه بندی موضوعی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

آشتی با پدر و مادر آن هم وقتی که حسابی از دست رفتار والدینتان دلخور هستید و دلتان نمی‌خواهد برای آشتی پیش‌قدم شوید، کار آسانی نیست. اما درعین‌حال ادامه دادن قهر و دعوا هم مورد دلخواه‌تان نیست. پدر و مادر یکی از باارزش‌ترین داده‌های هرکدام از ما در جهان هستند. به همین خاطر ناراحتی و قهر با آن‌ها شرایط روحی خودمان را هم به هم می‌ریزد. در این شرایط از طرفی از دست آن‌ها ناراحت هستیم و از طرف دیگر دلمان نمی‌خواهد اختلاف در خانواده ادامه پیدا کند.

پس بهترین راهکار این است که برای آشتی قدم برداریم. اما باید به این نکته هم توجه داشته باشید که آشتی کردن با پدر و مادر راه و رسم خودش را دارد. رعایت نکردن بعضی از نکات باعث می‌شود که شما نتوانید رابطه با والدینتان را اصلاح کنید. اگر روش‌های زیر به شما کمک نکرد حتما مشاوره خانواده دریافت نمایید.

منبع: آشتی با پدر و مادر

آشتی با پدر و مادر

اگر در حال خواندن این مقاله هستید، پس به احتمال زیاد از روش های پیشین خود برای آشتی با پدر و مادر مایوس شده و به دنبال روش های جدیدی هستید. اما پیش از این کار شما باید نسبت به احساس و افکار خودتان آگاهی کافی داشته باشید. پس به این سوالات جواب دهید؛ چرا با آن ها دعوا یا قهر کرده اید؟ آیا هنوز احساس می کنید که آن ها باید متوجه خطاهایشان بشوند؟ آیا هنوز آن ها را درباره موضوعی مقصر می دانید؟ این جدایی چه آسیب هایی برای شما داشته است؟ علت نیازتان به آشتی با پدر و مادر چیست؟ آیا در آینده باز هم ممکن است بابت موضوعات مشابهی اختلاف پیش بیاید؟

شما با پاسخ به این سوالات می توانید هم نسبت به خود و هم نسبت به مشکلات تان با والدین درک بهتری داشته باشید. با این آگاهی راهکار مناسب تری برای حل مساله خواهید یافت.

برای آشنایی با راه های جلوگیری از طولانی شدن قهر با پدر و مادر کلیک کنید.

چرا باید برای آشتی با پدر و مادر پیش‌قدم شویم؟

وقتی از دست کسی ناراحت هستیم سخت‌ترین کار این است که بخواهیم برای آشتی جلو برویم. در این شرایط احساس خواهیم کرد کسی متوجه خواسته و ناراحتی ما نیست و انگار با معذرت‌خواهی کردن خودمان هم از خودمان دفاع نکرده‌ایم. با همه این‌ها پیش‌قدم شدن برای آشتی با پدر و مادر یکی از بهترین تصمیم‌هایی است که می‌توانید بگیرید. زیرا:

🔍قهر و دعوا چیزی را حل نمی‌کند

اگر می‌خواهید خانواده را متوجه احساس و خواسته خود بکنید اول باید بتوانید با آن‌ها صحبت کنید. قهر کردن هرگز شما را به خواسته‌تان نمی‌رساند. درواقع شما با قهر فقط اختلاف‌ها را برای مدت بیشتری ادامه می‌دهید. پس بهتر است به‌جای این کار با والدینتان آشتی کنید و در یک شرایط سالم باهم گفت‌وگو کنید. برای آشنایی با راه‌های جلوگیری از دعوا با پدر و مادر کلیک کنید.

🔍احساس آرامش با آشتی با مادر و پدر

احتمالاً شما هم این موضوع را تجربه کرده‌اید که وقتی با والدین‌مان قهر می‌کنیم احساس عذاب وجدان می‌گیریم. از یک‌سو شما نمی‌خواهید از خواسته خود کوتاه بیایید و از رفتار آن‌ها ناراحت هستید. اما از سوی دیگر بدرفتاری با والدین برای همه ما ناراحتی و عذاب وجدان به همراه دارد. این شرایط شما را در تعارض قرار می‌دهد. علاوه بر این قهر و دعوا فضای خانه را در شرایط نامناسبی قرار می‌دهد. به همین خاطر بهتر است برای آرامش خودتان هم که شده دست از دعوا بردارید و برای آشتی با پدر و مادر پیش‌قدم شوید.

🔍ایجاد فضای آشتی در خانه

رفتار همه اعضای خانواده روی‌هم تأثیر می‌گذارد. وقتی شما به‌جای پیش گرفتن اختلاف و دعوا برای آشتی با پدر و مادر قدم برمی‌دارید این رفتار را به سایر اعضای خانواده‌تان هم یاد می‌دهید. درنتیجه در مواقع دیگری که اختلاف میان شما پیش بیاید آن‌ها هم مثل شما رفتار خواهند کرد؛ و برای آشتی پیش‌قدم می‌شوند. برای حل ریشه اختلافات خانوادگی کلیک کنید.

چطور با پدر و مادرم آشتی کنم؟

همین که برای آشتی با پدر و مادر خود تصمیم جدی گرفته اید کافی نیست. این اختلاف و ناراحتی هر علتی هم که داشته باشد شما باید این احتمال را هم در نظر بگیرید که آن ها قصد یا آمادگی لازم برای آشتی با شما را ندارند. پس اگر با وجود اقدامات زیر به موفقیت نرسیدید خشمگین نشده و به کمک متخصصین خانواده روش های دیگر را امتحان کنید. در ادامه به برخی از کابردی ترین روش های برای آشتی با پدر و مادر اشاره کرده‌ایم.

حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.

✅اجازه دهید کمی زمان بگذرد

طبیعتاً بعد از هر دعوایی هم شما و هم پدر و مادرتان عصبانی هستید. صحبت کردن در این شرایط تنها می‌تواند اوضاع را بدتر کند. به همین خاطر اولین قدم برای آشتی این است که اجازه بدهید فضای خانه کمی آرام شود. در این مدت سعی کنید کارهایی انجام بدهید که به شما کمک می‌کنند حال بهتری داشته باشید. از مرور کردن صحبت‌هایی که در دعوا شنیده‌اید یا هر فکر منفی دیگر خودداری کنید.

✅ آشتی با پدر و مادر با یک عذرخواهی

بسیاری از ما عذرخواهی کردن را نشانه ضعف می‌دانیم. حتی ممکن است پیش خودتان بگویید این شما نیستید که باعث این شرایط شده‌اید؛ و به همین خاطر دلیلی ندارد از والدین‌تان عذرخواهی کنید. به این نکته توجه داشته باشید که همیشه در اختلاف‌ها هر دو طرف مقصر هستند. هنگامی‌که شما از والدین‌تان عذرخواهی می‌کنید درواقع بابت سهم خود در اختلاف پیش‌آمده معذرت می‌خواهید. به‌علاوه شما برای شروع آشتی با والدین باید به آن‌ها نشان دهید که متوجه احساسات‌شان هستید. عذرخواهی کردن یکی از اولین قدم‌هایی است که برای فهماندن این موضوع به والدین برمی‌دارید.

✅با پدر و مادرتان صحبت کنید

گفت‌وگو همیشه بهترین راه‌حل برای از بین بردن اختلاف‌ها است. پس اگر می‌خواهید هم برای آشتی با پدر و مادر تان قدم بردارید و هم به خواسته‌های خود برسید از گفت‌وگو غافل نشوید. در یک فضای آرام و دوستانه پدر و مادرتان را به گفت‌وگو دعوت کنید. در ابتدای صحبت‌های‌تان به آن‌ها نشان دهید که احساسات‌شان را درک می‌کنید. پس‌ازاینکه با آن‌ها همدلی کردید و نشان دادید متوجه احساساتشان هستید از خواسته خود صحبت کنید. اما یادتان باشد هر زمان که احساس کردید فضا مجدداً به سمت دعوا و اختلاف حرکت می‌کند از ادامه بحث خودداری کنید و پدر و مادرتان را هم به آرامش دعوت کنید.

✅برای آشتی با پدر و مادر دنیا را از دریچه دید آن‌ها نگاه کنید

گاهی اوقات هم بهتر است به این فکر کنید که پدر یا مادر شما چه فکر می‌کند؟ یا چه احساسی دارد؟ اصلاً چرا با شما درگیر می‌شود؟ وقتی بتوانید احساسات و افکار والدینتان را درک کنید پذیرش رفتار آن‌ها برایتان ساده‌تر می‌شود. درنتیجه اختلاف‌های مابینتان هم کمتر می‌شود.

✅از کنار بعضی مسائل عبور کنید

اگر قرار باشد در یک دعوا و اختلاف هرکسی روی خواسته‌های خودش پافشاری کند هرگز به توافق نمی‌رسید. به همین خاطر اگر به دنبال دستیابی به یک توافق دوستانه هستید از کنار بعضی مسائل عبور کنید. قطعاً والدین شما هم ضعف‌هایی دارند و در اختلاف پیش‌آمده مقصر هستند. اما اگر قرار باشد به این تقصیرها بچسبید هرگز نمی‌توانید شرایط را به سمت آشتی و دوستی پیش ببرید.

✅ آشتی با پدر و مادر با استفاده از روش‌های غیرمستقیم

اگر رابطه میان شما و والدین‌تان آن‌قدر به‌هم‌ریخته است که نمی‌توانید با آن‌ها صحبت کنید بهتر است از روش‌های غیرمستقیم استفاده کنید. برای مثال می‌توانید برای آن‌ها نامه بنویسید و یا با یک هدیه کوچک مثل یک شاخه گل معذرت‌خواهی خود را بیان کنید.

آشتی با پدر و مادر و اهمیت مشاوره

گاهی اوقات اختلاف میان ما و والدین‌مان به این سادگی‌ها قابل حل شدن نیست. برای مثال ممکن است پدر یا مادر شما دچار بیماری‌های روحی باشند. این شرایط آن‌ها را تحریک‌پذیرتر می‌کند و احتمالاً زمینه برای دعوا و اختلاف در محیط خانه شما پیش می‌آید. گاهی اوقات هم ما یک اختلاف کهنه و حل‌نشده با والدینمان داریم که هر بار و با هر بحثی مجدداً سر باز می‌کند. در چنین شرایطی بهتر است از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. مشاورین با بررسی شرایط به شما کمک می‌کنند دلیل اختلافات درون خانواده را بفهمید و بتوانید برای برطرف کردن آن‌ها برنامه‌ریزی کنید. پیشنهاد می‌شود مقاله اختلاف با پدر و مادر را هم بخوانید.

سخن آخر

قهر و دعوا در هر خانه ای پیش می‌آید. اما وقتی اعضا از روش های مناسبی برای رفع اختلافات شان استفاده می‌کنند، آن خانه تبدیل به مکانی برای پیشرفت و رشد می‌شود. برعکس این قضیه نیز آشفتگی های روانی زیادی برای تک تک اعضای خانواده می تواند ایجاد کند. به همین دلیل آشتی با پدر و مادر و استفاده از روش هایی برای رفع مشکل نیاز به آموزش و اطلاع رسانی متخصصین خانواده و ازدواج دارد. دانش خانواده در شرایط بحرانی به خوبی تاثیراتش را نشان خواهد داد. بنابراین توصیه می کنیم که برای حل و فصل موضوعات مختلف خانوادگی از خدمات مشاوره روانشناختی استفاده نمایید. برای آگاهی از نشانه های خانواده سالم کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه آشتی با پدر و مادر می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره خانواده تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

چطور برای آشتی با پدر و مادرم پیش‌قدم بشوم؟

ابتدا اجازه بدهید کمی زمان بگذرد و هر دو طرف آرام‌تر شوید. سپس از پدر و مادرتان عذرخواهی کنید و سعی کنید در یک فضای دوستانه با آن‌ها صحبت کنید.

وقتی پدر و مادرم حاضر نیستند به صحبت‌های من گوش کنند چطور با آن‌ها آشتی کنم؟

در این شرایط بهتر است از روش‌های غیرمستقیم مثل نوشتن نامه یا واسطه کردن یکی از نزدیکان استفاده کنید.

برای عضویت در اینستاگرام (ذهن نو) کلیک کنید

آخرین تحقیقات علمی روانشناسی

ورود به صفحه

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: آشتی با پدر و مادر

  • ۰۲/۰۳/۰۸
  • ذهن نو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی