مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

مشاوره روانشناسی ذهن نو

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

مرکز مشاوره ذهن نو برترین مرکز مشاوره روانشناسی در زمینه های مختلف روانشناسی از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، کودک، طلاق، خیانت، نوجوان، بلوغ، جنسی و سکس تراپی ، ترک اعتیاد، اختلات روانی و شخصیت و ... می باشد.

طبقه بندی موضوعی
پیوندها

۱۲۸ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی از مشکلاتی است که این روزها خانم‌های زیادی را درگیر خودش کرده است. وقتی شما درگیر یک رابطه بلاتکلیف باشید مشکلات بسیاری مثل ازدست‌دادن عزت‌نفس را تجربه خواهید کرد. به همین خاطر بسیار مهم است که نشانه‌های یک رابطه بی‌هدف و راه‌های بیرون آمدن از آن را بشناسیم. اگر شریک عاطفی شما هیچ حرفی راجع به آینده نمی‌زند و یا برخلاف حرف‌هایش، کاری برای ازدواج با شما انجام نمی‌دهد باید بگوییم که شما درگیر یک رابطه بلاتکلیف شده‌اید.

این رابطه در کنار تمامی آسیب‌های روحی که برایتان دارد شانس یک ازدواج موفق را نیز از شما خواهد گرفت. به همین خاطر اگر درگیر این رابطه‌ها شده‌اید باید هر چه زودتر راهی برای خروج از آن پیدا کنید. ما در این مطلب راجع به این مسئله صحبت خواهیم کرد. پس اگر شما هم درگیر چنین مشکلی هستید در ادامه همراه ما باشید.

منبع: بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی | چطور تکلیف رابطه ام را مشخص کنم؟

بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی

این روزها بسیاری از دختران و پسران ترجیح می‌دهند که زمانی را برای آشنایی و دوستی با هم بگذرانند. اگر این دوستی واقعاً با هدف شناخت و آشنایی قبل از ازدواج اتفاق می‌افتد بسیار هم خوب است. اما مشکل زمانی پیش می‌آید که آقایان دیریازود در یک رابطه قصدشان برای ازدواج را از دست می‌دهند. تمایل به وقت‌گذرانی و پر کردن اوقات تنهایی، ترس از ازدواج و مسئولیت زندگی مشترک، بی‌اعتمادی نسبت به طرف مقابل و گذشته او از جمله دلایلی هستند که می‌توانند باعث دلسرد شدن آقایان راجع به ازدواج باشند.

این شرایط می‌تواند آسیب‌های روحی و اجتماعی بسیاری را برای خانم به دنبال داشته باشد. به همین خاطر بسیاری از خانم‌ها به دنبال پیداکردن جوابی برای این سؤال هستند که در یک رابطه بی‌هدف باید چطور برخورد کرد؟

نشانه های بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی

قبل از اینکه بگوییم برای بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی چه راهکارهایی وجود دارد، باید نشانه‌های رابطه بی‌هدف را بشناسیم. خیلی وقت‌ها و برای بسیاری از دختران پیش می‌آید که زمان زیادی را صرف یک رابطه بی‌هدف می‌کنند. این اتفاق معمولاً به این خاطر می‌افتد که متوجه بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی نیستند. در حقیقت فرد تصور می‌کند می‌تواند با زمان دادن یا هر راه دیگری مشکلات درون رابطه را برطرف کند. به همین خاطر بسیار مهم است در اولین قدم این را بدانید که به چه روابطی بلاتکلیف گفته می‌شود.

  • اگر طرف مقابل شما صراحتاً این موضوع را بیان کرده که قصدی برای ازدواج ندارد، هرگز فکر نکنید که با زمان دادن یا هر روش دیگری می‌توانید اعتقاد او را تغییر بدهید. این رابطه‌ها معمولاً دیریازود محکوم به شکست هستند.
  • اگر مردی در یک رابطه هیچ صحبتی از آینده نمی‌کند بهتر است کمی جدی‌تر به این مسئله فکر کنید. اگر طرف مقابل شما تصمیم جدی برای رابطه داشته باشد حتماً شما متوجه نشانه‌های آن خواهید شد.
  • یکی دیگر از نشانه‌های رابطه بی‌هدف رفتار متناقض است. اگر طرف مقابل شما در ظاهر از این صحبت می‌کند که قصدش از این رابطه جدی است اما در عمل هیچ قدمی برنمی‌دارد یا دائماً بهانه می‌آورد باید به این رابطه با شک بیشتری نگاه کنید.
  • گاهی اوقات آقایان برای فرار از تعهد به شما می‌گویند که فعلاً برای صحبت‌کردن از آینده زود است؛ اگرچه این حرف در شروع یک رابطه منطقی به نظر می‌رسد اما اگر از رابطه شما زمان مشخصی گذشته و به اعتقاد طرف مقابل هنوز زمان مناسب فرانرسیده شاید بهتر باشد به این فکر کنید که او برایتان بهانه می‌آورد.

خطرات بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی

در این بخش می‌خواهیم کمی بیشتر راجع به پیامدهای ماندن در یک رابطه بی‌هدف صحبت کنیم. طبیعتاً بودن در کنار کسی که دوستش داریم و صحبت‌کردن با او، حال همه ما را خوب می‌کند. گاهی اوقات رسیدن به همین شادی‌های گذرا باعث می‌شود حواس‌مان به آسیب‌های جدی‌تری که به زندگی‌مان می‌زنیم نباشد. به همین خاطر در این قسمت می‌خواهیم کمی بیشتر راجع به آسیب‌های بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی صحبت کنیم. مهم‌ترین این آسیب‌ها به شرح زیر هستند.

🔻ازدست‌دادن سلامت روحی

قرارگرفتن در یک رابطه خوب و سالم نیاز همه ما است. هیچ‌کس دوست ندارد در رابطه‌ای باشد که به او احساس ناکافی بودن می‌دهد. وقتی طرف مقابل شما هیچ تصمیمی برای جدی کردن رابطه نداشته باشد دیریازود افکار منفی شما شروع می‌شوند. ممکن است خودتان را به خاطر بی‌توجهی او به آینده مقصر بدانید؛ یا به این فکر کنید که حتماً اشکالی در شما وجود دارد.

بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی باعث می شود به مرور او خود را با دیگران مقایسه کند و بیشتر دچار یاس و ناراحتی بشود. به‌علاوه طبق نتایج بررسی‌ها بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی و فقدان امید به دائمی بودن آن، باعث مشکلات روحی مثل اضطراب و افسردگی نیز خواهد شد. به خاطر مجموع این دلایل می‌توانیم بگوییم اولین آسیب رابطه بی‌هدف ضربه‌ای است که شما به سلامت روحی و عزت‌نفس خودتان می‌زنید.

🔻ازبین‌رفتن شانس یک ازدواج موفق

اگر در یک رابطه هستید و به طرف مقابل خود تعهد دارید به معنای آن است که سایر پیشنهادهایتان را نادیده می‌گیرید. در حقیقت بسیاری از خانم‌ها به امید اینکه روزی با شخص دلخواهشان ازدواج خواهند کرد بقیه گزینه‌هایشان را رد می‌کنند. اگر شما نیز دچار بلاکلیفی دختر در رابطه دوست شده‌اید باید این هشدار را به شما بدهیم که این کارتان به معنای ازبین‌بردن فرصت‌های مناسبی است که برای یک ازدواج سالم در اختیار دارید.

🔻نمی‌توانید برای بخش‌های دیگر زندگی‌تان هم برنامه بریزید

شاید شما هم به این نتیجه رسیده باشید که بسیاری از بخش‌های زندگی ما به هم وصل هستند. به همین خاطر وقتی شما در یک بخش درگیر شده باشید احتمالاً برای سایر قسمت‌های زندگی‌تان نیز نمی‌توانید به‌راحتی تصمیم بگیرید. برای مثال خانمی را در نظر بگیرید که تصمیم دارد در آینده از کشور مهاجرت کند. وقتی او درگیر یک رابطه عاطفی بی‌هدف باشد طبیعتاً همیشه منتظر پیشنهادی از جانب طرف مقابل است؛ و به همین خاطر دائماً برنامه مهاجرت خود را به تعویق می‌اندازد. این شرایط می‌تواند در بسیاری از جنبه‌های دیگر زندگی ما نیز پیش بیاید.

🔻هرچه ادامه بدهید، شرایط سخت‌تر می‌شود

یک آسیب جدی در بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی ، ادامه‌دادن آن است. هرچه زمان بیشتری درگیر این رابطه‌ها باشید وابستگی شما بیشتر خواهد شد. و به همین نسبت بیرون آمدن از رابطه نیز سخت‌تر خواهد بود. در این شرایط شما به خودتان می‌آیید و می‌بینید زمان زیادی از عمرتان را درگیر چیزی شده‌اید که هیچ فایده‌ای برایتان نداشته است. همین شرایط می‌تواند سلامت روحی و قدرت برنامه‌ریزی ما برای زندگی‌مان را تا حد زیادی تحت‌تأثیر قرار بدهد.

🔻درگیری با خانواده و اطرافیان

اگرچه جامعه ما این روزها تغییرات بسیاری داشته است اما این واقعیت وجود دارد که بسیاری از خانواده‌ها هنوز هم به آداب‌ورسوم و مسائل سنتی اهمیت بسیاری می‌دهند. به همین خاطر به احتمال زیاد به خاطر عدم تغییر بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی درگیری‌های بسیاری خواهید داشت.

خانواده از شما می‌خواهند که دست از رابطه‌ای که سرانجامی ندارد بکشید و بر اساس عرف زندگی کنید. اما قطعاً دلبستگی‌های شما مانع این می‌شود که دلسوزی والدین و اطرافیان را ببینید. در نتیجه شما دیریازود برای دفاع از احساس و شخص احساسی‌تان در مقابل خانواده خود قرار خواهید گرفت.

راهکارهایی برای بیرون آمدن از بلاتکلیفی

اصلی‌ترین سؤال برای بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی این است که بدانند چطور باید با این رفتار برخورد کنند. به همین خاطر در این بخش مهم‌ترین اصولی که در این شرایط باید به آنها توجه داشته باشید را با هم مرور می‌کنیم.

✅به ارزش‌های خودتان شک نکنید

وقتی در رابطه‌ای قرار می‌گیریم که طرف مقابل با ارزش‌های ما مخالف است معمولاً ما هم به ارزش‌های خودمان شک می‌کنیم. فرض کنید شما در رابطه‌ای هستید که طرف مقابل دائماً نکات منفی را راجع به ازدواج بیان می‌کند. این رفتار اگر سریعاً روی شما تأثیر نگذارد در بلندمدت این کار را خواهد کرد. شما پس از مدتی به ارزش‌هایتان شک می‌کنید و از خودتان می‌پرسید که مبادا طرف مقابل واقعاً درست می‌گوید؟

به همین خاطر اولین توصیه ما این است که هرگز هنگام بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی به ارزش‌های خودتان شک نکنید. یادتان باشد اصول شما اصلاً اشتباه نیستند؛ و این دیگران هستند که به هر دلیلی می‌خواهند از نیازهای طبیعی و واقعی یک انسان دوری کنند. به‌علاوه تا زمانی که شما خودتان از باورهایتان دفاع نکنید نمی‌توانید این انتظار را از هیچ‌کس دیگر داشته باشید. پس مهم‌ترین نکته این است که در هر شرایطی از اعتقاد و باور خود به اینکه رابطه می‌بایست هدفی داشته باشد دفاع کنید.

✅ بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی | با طرف مقابل صحبت کنید

همیشه هم راه‌حل بی‌توجهی طرف مقابلتان به آینده، جداشدن از او نیست. شاید بهتر باشد قبل از تصمیم‌گرفتن راجع به ادامه رابطه‌تان ابتدا با او صحبت کنید. برای این کار همان‌طور که گفتیم قاطعانه خواسته‌هایتان را بیان کنید؛ و پای آنها بایستید. احساسات و آنچه راجع به رابطه‌تان فکر می‌کنید را با طرف مقابل در میان گذاشته و صحبت‌های او را نیز بشنوید. این صحبت‌ها تا حد زیادی به شما کمک خواهد کرد که تصمیم روشنی برای ادامه رابطه‌تان بگیرید.

✅زمان مشخصی برای هر چیز تعیین کنید

یک راهکار مناسب برای خارج شدن از بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی این است که در صحبت‌هایتان با طرف مقابل، راجع به آینده رابطه، زمان هر چیز را مشخص کنید. برای مثال معلوم کنید چه مدت می‌خواهید برای آشنایی بیشتر و شناخت یکدیگر زمان اختصاص بدهید؟ در چه تاریخی از طرف مقابل انتظار دارید که شما را به خانواده‌اش معرفی کند؟ این روش به شما کمک خواهد کرد بدانید که هدفتان از رابطه چیست. به‌علاوه با این کار شما قدرت ارزیابی شرایط را در آینده خواهید داشت. اگر می‌بینید که شریک احساسی‌تان برای رسیدن به این نقاط تلاش نمی‌کند شاید بهتر باشد تصمیم جدی‌تری برای رابطه‌تان بگیرید.

حتما درباره رابطه سمی بخوانید.

✅ بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی | به رفتارها دقت کنید

یک اصل مهم در روان‌شناسی این است که رفتار آدم‌ها بیشتر از گفتارشان اهمیت دارد. در حقیقت آنچه واقعیات درونی یک نفر را نشان می‌دهد همان چیزی است که به آن عمل می‌کنیم. پس اگر می‌خواهید برای رابطه‌تان تصمیم بگیرید به عملکرد شریک احساسی‌تان دقت داشته باشید. آیا او واقعاً و در عمل تلاشی برای جدی کردن رابطه‌تان انجام می‌دهد؟

✅در این رابطه باقی نمانید

اگر فکر می‌کنید طرف مقابل شما تصمیمی برای جدی کردن رابطه‌تان ندارد بهتر است هرچه سریع‌تر از این رابطه بیرون بیایید. همان‌طور که گفتیم اختصاص‌دادن زمان بیشتر به چنین رابطه‌هایی باعث پشیمانی و حسرت بیشتر شما در آینده خواهد شد. پس بهتر است تصمیم جدی برای رابطه بگیرید. این نکته را نیز به خاطر داشته باشید که جدایی از کسی که زمانی را با او گذرانده‌اید قطعاً سخت خواهد بود. اما همیشه این مسئله را به خودتان یادآوری کنید که سختی این شرایط نباید باعث شود که از انجام‌دادن آن صرف‌نظر کنید.

✅ بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی | از یک مشاور کمک بگیرید

برای بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی بهترین راه این است که قبل از هر تصمیمی از یک مشاور کمک بگیرید. مشاور به‌خوبی شرایط رابطه شما را بررسی خواهد کرد و به شما کمک می‌کند نگاه واقع‌بینانه‌تری نسبت به آن داشته باشید. خیلی وقت‌ها ممکن است شما به یک رابطه زیادی خوش‌بین یا برعکس، زیادی بدبین باشید. در هر دو موقعیت نیاز دارید که کسی شما را راهنمایی کند. یکی دیگر از کارهای مشاور برای شما این است که کمکتان می‌کند باورهای اشتباهی مثل وابستگی و ترس از تنهایی را دور ریخته و با یک تفکر سالم‌تر برای ادامه رابطه‌تان تصمیم بگیرید.

سخن آخر

بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی دارای تفاوت هایی است. خواه ناخواه دختران برای ازدواج و باروری فرصت محدودی دارند. بنابراین اضطراب آن‌ها برای ازدواج به موقع تا حد زیادی قابل درک است. معمولا مردانی که به رابطه فقط به دنبال منافع خود هستند، شرایط خانم را در نظر نگرفته و از احساسات او به هر نحوی سوء استفاده می‌کنند. بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی خیلی اوقات برای خود او نیز مشهود است؛ اما به دلایل مختلفی مثل ترس از بی آبرویی، تنها ماندن، وابستگی و… قادر به خارج شدن از آن رابطه نیستند.

در این زمان زوج درمانگران نقش به سزایی دارند. آن ها با ایجاد آگاهی در خانم و آقا شرایط را به نحوی تغییر می دهند که بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی پایان یافته و مساله به بهترین نحو ممکن حل شود. از این رو توصیه داریم که قبل از آن که مساله پیچیده تر شود، با شماره های درج شده جهت دریافت خدمات مشاوره روانشناسی تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سؤالات متداول

وقتی متوجه بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی شده ایم چه باید بکنیم؟

در اولین قدم قاطعانه روی اهدافتان بمانید و راجع به آنها با طرف مقابل صحبت کنید. اگر در صحبت‌هایتان نیز به این نتیجه رسیدید که او هیچ تصمیم جدی برای این ارتباط ندارد باید از رابطه خارج شوید. یادتان باشد صبوری و تحمل این شرایط هرگز نمی‌تواند چیزی را بر اساس میل شما تغییر بدهد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: بلاتکلیفی دختر در رابطه دوستی | چطور تکلیف رابطه ام را مشخص کنم؟

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

شیشه شیر نوزاد یکی از اقلام ضروری است که مادران برای نوزاد خود تهیه می‌کنند. اما نوع و روش انتخاب آن را نمی‌دانند. شیشه شیر نامناسب می‌تواند موجب آزار نوزاد و بی میلی او به خوردن شیر شود. نوزادان زیادی به دلیل نداشتن شیشه شیر مناسب دچار اختلالاتی در رشد فک و کام شان شده اند. پس پدر و مادر باید نسبت به نحوه انتخاب شیشه شیر نوزاد دقت لازم را به عمل آورند. در ادامه نکات و استانداردهای لازم در خصوص انتخاب شیشه شیر نوزاد را آورده ایم.

منبع: شیشه شیر نوزاد | آشنایی با 4 مدل سرشیشه برای نوزدان

شیشه شیر نوزاد

شیشه شیر نوزاد از مهم‌ترین خریدهایی است که باید برای کودک انجام داد. شما هنگام خرید باید به نکاتی مثل اینکه دهان نوزاد اذیت نشود، اندازه شیشه شیر مناسب او باشد و مسائلی که مربوط به تغذیه و رشد کودک دقت کنید.

قبل از هر چیزی باید بدانید، شیشه شیر به 4 بخش تقسیم می‌شود. بخش اول درپوش، بخش دوم سری شیشه شیر، بخش سوم سرپیچ شیشه شیر و بخش آخر بطری شیشه شیر است.

4 بخش شیشه شیر نوزاد هرکدام از جنس و کیفیت مخصوصی برخوردار است. مثلا بطری شیشه شیر از 4 جنس شیشه ای، استیل، سلیکونی و پلاستیکی تشکیل شده است. حتی سر شیشه نیز دارای 4 مدل کلاسیک، ضد نفخ، ارتودنسی و ظاهر سینه مادر است. در این مقاله راجع به شیشه‌شیر نوزاد نکاتی را اشاره کرده ایم که برای انتخاب مناسب برای شما مناسب است. 

انواع بطری شیشه شیر نوزاد

همانطور که گفته شد، شیشه شیر نوزاد از 4 بخش تقسیم می‌شود. در ادامه نکاتی که باید در ارتباط با جنس و اندازه شیشه شیرها دقت کنید را آورده‌ایم.

📌 بطری شیشه شیر شیشه ای

شیشه شیر نوزاد که با جنس شیشه باشد، از یک سطح صاف تشکیل شده است. با این شرایط، پاک کردن شیر و چربی های حاصل بسیار راحت تر است. بطری شیشه ای نگرانی در ترکیباتش ندارد. برای استریل کردن نیز با خیال راحت از آب جوش استفاده کنید. خوبی این بطری ها این است که نیاز به تعویض ندارد. مگر اینکه بشکند.

📌 بطری شیشه شیر سلیکونی

بطری شیشه شیر نوزاد از جنس سیلیکون دارای الیاف سبک، نرم، نشکن و بدون BPA می‌باشد. این بطری ها گران تر از دیگر جنس ها است. به همین دلیل نیاز به تعویض چند وقت یکبار شیشه‌شیر نوزاد، از این جنس استفاده نمی‌کنند.

📌 بطری شیشه شیر پلاستیکی

بیشترین میزان مصرف بطری شیشه شیر نوزاد، پلاستیکی است. این جنس شیشه شیر ارزان‌تر، سبک و ظاهری زیبا دارد. در مقابل شکستگی مقاوم هستند. و رطوبت را به بدنه خود راه نمی‌دهند. اما به دلیل پلاستیکی بودن این شیشه شیرها، به علامت روی بطری دقت کنید. اگر علامت های (#1)، (#2) و (#4) بود، از جنس ایمن و پلی اتیلن هستند. همچنین علامت  از جنس پلی پروپیلن و پلاستیک های ایمن است. علامت #7 برای بطری از جنس پلی کربنات هستند که معمولا نباید برای بطری کودک استفاده شود. زیرا این علامت نشان از موجود بودن BPA در بطری است.

📌 بطری شیشه شیر استیل

یکی از انواع بطری شیشه شیر نوزاد، استیل است. این نوع شیشه شیر، بین 3 جنس دیگر از کمترین میزان استفاده برخودار است. شیشه شیر استیل ضد زنگ، خاصیت عایق دارد. که می‌تواند شیر داخل شیشه را به خوبی سرد یا گرم نگهدارد. از دیگر مزایای جنس استیل، مقاومت در برابر شکستگی و خراشیدگی است. حتی شستشوی آسانی نیز دارد. اما انتظار ظاهر زیبایی نداشته باشید.

انواع سر شیشه شیر نوزاد

سر شیشه‌های شیشه شیر نوزاد مانند بطری آن از 4 مدل مختلف تهیه می‌شود. در این بخش مقاله راجع به انواع سرشیشه توضیح داده ایم.

🔴 سرشیشه ضد نفخ

یکی از انواع سرشیشه ها، ضد نفخ است. این مدل شیشه شیرنوزاد در لبه های خود دارای سوراخ است. این سوراخ ها میزان ورود هوا و جریان شیر را تحت کنترل می‌گیرد. در نهایت نمی‌گذارد که کودک هنگام خوردن شیر هوای زیادی را ببلعد و به نفخ دچار شود.

🟢 سرشیشه کلاسیک

سر شیشه کلاسیک، بیش از سایر انواع رایج بوده است. این مدل سرشیشه به مکیدن نیاز ندارد و به راحتی شیر از آن خارج می‌شود. متاسفانه این مدل باعث ایجاد اختلال در رشد کام و فک نوزاد می‌شود. بنابراین متخصصین به والدین توصیه می کنند که به صورت دائم از این سری استفاده نکنند.

🟣 سرشیشه به ظاهر سینه مادر

سرشیشه هایی که به شکل سینه مادر هستند، ظاهر طبیعی تری دارند. باعث رشد کام و فک کودک به صورت طبیعی می‌شود. بنابراین شیشه شیر نوزاد به شکل سینه مادر، برای کودک مناسب تر است.

🟡 سرشیشه ارتودنسی

شیشه شیر نوزاد که مدل ارتودنسی است، با لثه و کام نوزاد بسیار سازگار است. این سرشیشه ها دارای حباب تخت در یک طرف است که باعث تماس زبان کودک می‌شود.

جنس سر شیشه

سرشیشه نوزاد 2 جنس دارد. که در شیشه شیر نوزاد مصرف می‌شود. در ادامه با 2 جنس سرشیشه نوزاد بیشتر آشنا خواهید شد.

🎀 سری سلیکونی

سری سلیکونی یکی از دو مدل جنس های سر شیشه شیر نوزاد است. این جنس از ماده ای نرم و شفاف تهیه می‌شود. و واکنش های آلرژیک کمتری را به همراه خواهد داشت. طول عمر این جنس 3 تا 4 برابر سری لاتکسی است. و در مقابل گاز و دندان کودک مقاوم است.

🎀 سری لاتکس

یکی از مدل جنس های سر شیشه شیر نوزاد، لاتکس است. لاتکس پلاستیک نرم و قابل انعطاف می‌باشد. این جنس شباهت زیادی نیز به سینه مادر دارد. این سری ها به رنگ قهوه ای طلایی موجود می‌باشد. از معایب این مدل این است که به مرور زمان سری لاتکس ترک می‌خورد و شیر را از ترک به بیرون هدایت می‌کند.

زمان تعویض سر شیشه شیر نوزاد

تعویض شیشه شیر نوزاد باید با وجود برخی نشانه ها انجام شود. این نشانه ها شامل مواردی است که در زیر اشاره کرده ایم.

🔹 جریان تند و زیاد شیر

🔹 نازک شدن

🔹کدر بودن

🔹 تغییر رنگ

🔹 چسبندگی

🔹باد کردن

🔹 ترک

🔹پارگی

🔹 افزایش سن کودک

زمان تعویض شیشه شیر نوزاد

همانطور که سر شیشه نوزاد با وجود برخی نشانه ها باید تعویض شود، شیشه شیر نوزاد نیز با مشاهده نشانه هایی که در ادامه ذکر کرده ایم، باید تعویض شوند. در صورت مشاهده هر کدام از نشانه های زیر، برای تعویض شیشه شیر نوزاد اقدام کنید.

🔸 خش خوردگی شیشه پلاستیکی

🔸 ترک شیشه شیر

🔸شکستگی شیشه شیر

🔸 لب پریدگی شیشه شیر نوزاد

🔸 فرسودگی شیشه شیر پلاستیکی

نکات مهم برای خرید شیشه شیر نوزاد

زمانی که بچه دار می‌شوید، باید به فکر سلامتی او نیز باشید. در این بخش مقاله جهت سلامتی نوزاد باید به نکات گفته شده دقت داشته باشید.

✨ برای شیشه شیر نوزاد حتما درپوش بگذارید.

✨ برای تهیه شیشه شیر نوزاد، از شیشه شیرهای درجه بندی شده استفاده کنید.

✨ابعاد شیشه شیر نوزاد باید به اندازه دستش باش. تا هنگام مصرف شیر راحت باشد.

✨ یکی از الزامات در خرید شیشه شیر نوزاد، شیشه شیر ضد نفخ است.

✨ از شیشه شیر مرغوب و فاقد BPA استفاده کنید.

✨برای رشد مناسب دهان کودک از سر شیشه های شکل سینه مادر استفاده کنید.

✨ عمر شیشه شیر خوب باشد.

✨ زمان کدر شدن شیشه شیر او را فورا تعویض کنید.

✨از ظاهر و رنگ زیبا جهت جذابیت برای کودک استفاده کنید.

✨ حتما شیشه شیر نوزاد را استریل کنید.

کلام آخر

شیشه شیر نوزاد نیاز به انتخاب درست دارد. زمانی که قصد خرید شیشه شیر نوزاد را دارید. باید به ابعاد، درجه بندی، جنس و نوع سرشیشه دقت کنید. شیردهی به کودک نیز در دسته تربیت او قرار می‌گیرد. بنابراین برای در انتخاب آن کوشا باشید. برای راهنمایی بهتر جهت تربیت کودک، حتما از روانشناس کمک بگیرید.

مرکز مشاوره نی نی مایند به صورت حضوری و تلفنی به مراجعین عزیز خدمات ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شیشه شیر نوزاد می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان  کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: شیشه شیر نوزاد | آشنایی با 4 مدل سرشیشه برای نوزدان

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

افراد حسود به دو دسته آسیب زا و خطرناک و کسانی که با نیش و کنایه قصد توهین به ما را دارند؛ تقسیم می‌شوند. این افراد با شایعه پراکنی، انتقادهای تهاجمی، خوشحالی از ناراحتی دیگران، آتوگیری و … قابل شناسایی هستند. پس برای سلامت خودتان هم که شده بهتر است تا جای ممکن از این افراد دوری کنید. و هرگز راز زندگیتان را به آنها نگویید. شاید بعد از لطمه هایی که از این افراد خورده‌اید هنوز نحوه برخورد و شناسایی با آن ها را یاد نگرفته باشید. ما در ادامه نشانه ها و سبک درست برخورد با افراد حسود را یاد داده‌ایم.

منبع: افراد حسود | 6 روش برخورد با آدم های حسود

افراد حسود

افراد حسود از زمان های قدیم وجود داشته اند. و فقط برای دوره زیستن ما نیستند. این افراد معمولا به دو دسته تقسیم می‌شوند. کسانی که قصد توطئه چینی و آسیب به ما را دارند. و کسانی که بی آزارند، اما به شدن توهین و تحقیر می‌کنند. به همین دلیل زندگی و برخورد با این افراد به طور کل دشوار است.

تا زمانی که در زندگی در حال پیشرفت و رشد هستید، باید انتظار ظهور افراد حسود را داشته باشید. شاید در اوایل ناراحت و نگران صحبت های آزار دهنده این افراد باشید. اما به مرور نحوه برخورد با این اشخاص را یاد خواهید گرفت. در این مقاله نیز راجع به برخورد با این افراد صحبت کرده ایم.

نشانه های افراد حسود

معمولا افراد حسود با کنایه و شوخی رفتارهای خاص خود را پوشش می‌دهند. در حالی که در پس چهره خندان شان حسادت خانمان سوزی نهفته است. شما برای آن که فریب این رفتارهای به ظاهر خوش آن ها را نخورید باید در ارتباطات تان محتاطانه حرکت کنید. احتمالا بارها با چنین افرادی برخورد داشته اید اما در آن لحظه متوجه علت رفتارها یا حرف هایشان نشده اید. پس حتما نشانه های زیر را به خاطر سپرده و برای شناسایی افراد حسود به کار ببرید.

📝 شایعه پراکنی می‌کنند

📝 در جمع انتقادات جالبی ندارند

📝در زمان سختی ها تنها می‌گذارند

📝 خوبی هایی که در حقشان می‌شود، بد نشان می‌دهند

📝 در زمان ناراحتی دیگران خوشحال هستند

📝به شدت لجباز هستند

📝 در زمان موفقیت ها تبریک نمی‌گویند

📝 قصد آسیب به دیگران را دارند

📝از توجه دیگران به ما ممانعت می‌کنند

📝 از دیگران خوششان نمی‌آید

📝 توانایی خطرناک شدن دارند

چگونگی برخورد با آدم های حسود

همانطور که افراد حسود را دسته بندی کردیم. و نشانه های آنها را در قسمت قبلی ذکر کردیم. نحوه برخورد با این شخصیت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. زمانی که تحت فشار این افراد قرار بگیرید و روش های برخورد با آنها را به یاد نداشته باشید، آسیب های بیشتری را تجربه خواهید کرد. در این بخش مقاله راجع به روش های برخورد با افراد حسود صحبت کرده ایم.

🔵 از افراد حسود تعریف کنید

یکی از روش های برخورد با افراد حسود، تعریف و تمجید از آنهاست. زمانی که از این افراد تعریف می‌کنید، به آنها احساس ارزشمندی و حس مفید بودن می‌دهید. در این شرایط  و با این رفتار، به تدریج حسادت آنها فروکش می‌کند. و به مرور زمان رابطه آنها با ما بهتر می‌شود. 

🟢 صحبت های آنها را جدی نگیرید

جدی نگرفتن صحبت های افراد حسود، از دیگر روش های برخورد با آنهاست. بیش از نیمی از افراد صحبت های انتقادی دارند. معمولا افراد حسود نیز به مراتب از دیدگاه خود صحبت هایی می‌زنند. اگر صحبت های انتقادی افراد حسود تمامی نداشت، به آن توجه نکنید و صحبت هایشان را جدی نگیرید. تنها از این جمله استفاده کنید که “تو هم از نظر خودت دیدگاهی داری، منم به نظرت احترام می‌ذارم…”

🟠 از سختی های خود سخن بگویید

معمولا افراد موفق برای پیشرفت و دست آوردهای خود سختی هایی را تحمل کرده اند. اگر افراد حسود در اطراف شما وجود داشته باشند، و دائم در حال تحقیر و توهین هستند، تنها با نشان دادن سختی های زندگی آرام می‌گیرند. از سختی های زندگی بگویید تا متوجه شوند شما برای دستیابی به موفقیت ها، سختی های بی شماری را پشت سر گذاشته اید. 

🔴 عزت نفس خود را تقویت کنید

هر چه قدر عزت نفس بالایی داشته باشید، ارزش خود را بالاتر برده اید. با بالا بودن عزت نفس و اعتماد به نفس، ارزش خود را بالا تر خواهید برد. هر چه قدر افراد حسود به زندگی شما دخالت داشته باشند، کاری برای کاهش اعتماد به نفس شما نخواهند کرد.

🟡 موفقیت و پیشرفت خود را به آنها نگویید

از دیگر روش های برخورد با افراد حسود، تعریف نکردن از خود است. همانطور که گفته شد، پیشرفت افراد همراه با نظرات افراد حسود است. برای موفقیت خود و جلوگیری از عدم حسادت دیگران، پیشرفت های خود را به دیگران نشان ندهید. برای جلوگیری از وجود افراد حسود در اطراف خود، تواضع و فروتنی داشته باشید.

🟣 از حسادت افراد ناراحت نشوید

زمانی که افراد حسود شروع به حسادت می‌کنند. باید به خود افتخار کنید. حسادت افراد به این منظور است که پیشرفت چشمگیری داشته اید. و این پیشرفت فشار زیادی را به افراد وارد کرده است. حسادت افراد را موفقیت روز افزون خود بشمارید.

کلام آخر

افراد حسود از خود رفتارهایی نشان می‌دهند که معمولا باعث آزار و اذیت دیگران می‌شود. معمولا برای جلوگیری از این آسیب ها، باید واکنش های خود را تقویت کنید. ارتباط و تحمل رفتار افراد حسود سخت است. بنابراین برای رفتار با این افراد باید از شیوه های متفاوتی استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر در نحوه برخورد با این افراد، از روانشناس کمک بگیرید.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه افراد حسود می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: افراد حسود | 6 روش برخورد با آدم های حسود

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

هفته اول بارداری از زمان تخمک گذاری آغاز می‌شود. اغلب متخصصان زنان و زایمان اولین روز آخرین پریود را شروع هفته اول بارداری تعیین می‌کنند چرا که مشخص نمودن زمان دقیق تخمک‌گذاری و لقاح بسیار سخت است اما علائم قاعدگی به سادگی قابل تشخیص می‌باشد. درواقع می‌توان گفت که در هفته اول، شما هنوز در دوره‌قاعدگی به سر می‌برید و باردار نیستید. کسانی که به تازگی متوجه بارداری‌خود شده‌اند، تصور می‌کنند که در هفته اول بارداری به سر می‌برند. درحالی که احتمالا هفته چهارم‌بارداری را سپری می‌کنند.

در هفته اول بارداری، بدن مادر علاوه بردفع تخمک ماه گذشته، سعی می‌کند یک پوشش رحمی جدید درست کند تا به وسیله آن از تخمک ماه آینده نگهداری نماید. منظور همان تخمکی است که قرار است بارور شده و به یک جنین کامل تبدیل گردد. در ادامه به سوالات مادران در رابطه با‌بارداری در هفته اول خواهیم پرداخت.

منبع: هفته اول بارداری

هفته اول بارداری

هفته اول بارداری از آخرین روز عادت ماهانه شروع می‌شود. پزشکان برای زمان زایمان باردای از این روز شمارش می‌کنند. اما شما در این تاریخ باردار نبودید و احتمالا بعد از 2 هفته (حتی بیشتر) باردار شده اید. اما به دلیل اینکه شما از زمان دقیق تخمک گذاری مطلع نیستید، تاریخ آخرین روز عادت ماهانه مساوی با زمان حاملگی می‌شود.

اگر در هفته اول بارداری باشید باید علائمی مانند نفخ شکم، خستگی، تکرر ادرار، حالت تهوع، خونریزی خفیف، تورم سینه، طعم فلز در دهان، هوس یا تنفر غذایی، حس بویایی قوی و … مواجهه شوید. با مشخصات و واکنشات بدن متوجه خواهید شد که آیا باردار هستید یا خیر. بنابراین جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

وضعیت جنین در هفته اول بارداری

در واقع در هفته اول بارداری، جنین هنوز تشکیل نشده است اما مراحل تخمک گذاری با موفقیت به پایان رسیده است. فرآیند تخمک گذاری در هر سیکل قاعدگی تنها یک بار رخ داده و در طی آن تخمک از تخمدان‌ها آزاد می‌شود. سیکل قاعدگی از روز اول خونریزی شروع شده و تا روز اول خونریزی بعدی خاتمه می‌یابد.

نشانه‌های اولین هفته بارداری

معمولا نشانه‌هایی که در هفته اول بارداری با آن مواجه می‌شوید، علائمی هستند که در دوره قاعدگی آن‌ها را تجربه می‌کنید. علائم اولیه بارداری ممکن است حدود ۳ الی ۷ روز طول بکشد. این علائم به شرح زیر است.

🔹 خونریزی یا لکه بینی

🔹 احساس درد در بخش تحتانی کمر

🔹منقبض شدن شکم

🔹 نفخ شکم

🔹 نوسانات خلقی و رفتاری

🔹احساس سردرد

🔹 حالت تهوع

🔹 تغییرات سینه

🔹تکرر ادرار

🔹 افزایش دمای بدن

🔹 خستگی

🔹هوس غذایی

🔹 حس بویایی قوی

🔹 طعم فلز در دهان

در حقیقت علائم اولیه هفته اول بارداری به سرعت نمایان نمی‌شوند و اغلب زنان با ورود به هفته چهارم و با عدم پریود شدن، متوجه می‌شوند که احتمالا باردار می‌باشند. لازم به ذکر است که زنان پس از انجام عمل لقاح و در هفته‌های اول پس از آن، ممکن است علائمی همچون درد سینه، حساسیت سینه نسبت به لمس کردن، تهوع، خستگی و تکرر ادرار را تجربه کنند.

نحوه مشخص شدن جنسیت فرزند در هفته اول

شاید برایتان جالب باشد که بدانید نزدیک به ۲۰ میلیون اسپرم به منظوربارداری وارد دهانه رحم می‌شوند. اما از میان آن‌ها تنها یک عدد بر روی تخمک نفوذ کرده و آن را بارور می‌سازد. اگر اسپرم دارای کروموزوم به صورت حرف Y باشد فرزند شما پسر بوده و اگر اسپرم مورد نظر به صورت x باشد شما صاحب یک فرزند دختر خواهید شد. این فرآیند و تعیین جنسیت فرزند معمولا از ماه‌های سوم‌بارداری امکان پذیر است. با این حال برخی علائم در هفته اول بارداری می‌تواند به شما کمک کند که تا قبل از ماه سوم بتوانید جنسیت فرزند خود را تشخیص دهید.

آیا در هفته اول بارداری احتمال سقط جنین وجود دارد؟

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، در اکثر موارد سقط جنین در سه ماهه اول بارداری اتفاق می‌افتد. در واقع خطر سقط در هفته اول بارداری بسیار زیاد است اما با ورود به هفته ششم احتمال سقط جنین کاهش می‌یابد. سقط جنین در دوران‌بارداری و به خصوص در اوایل آن، ممکن است دلایل متعددی داشته باشد اما در بسیاری از موارد علت سقط به صورت ناشناخته باقی می‌ماند. بر اساس نتایج تحقیقات صورت گرفته نزدیک به ۵۰ درصد سقط های اتفاق افتاده بر اثر اختلال در کروموزوم‌ها به وقوع پیوسته است.

آزمایش های تشخیص بارداری در هفته اول

برای تشخیص هفته اول بارداری، آزمایشاتی وجود دارد که مادران با آنها متوجه بارداری خواهند شد. در این بخش مقاله راجع به آزمایشات موجود توضیح داده ایم.

🟣 آزمایش بارداری بتا

یکی از آزمایشات تشخیصی هفته اول بارداری، آزمایش بارداری بتا است. در این آزمایش، میزان هورمون گنادوتروپین کوریونی (HCG) در ادرار یا خون مادر اندازه گیری می‌شود. این آزمایش را بلافاصله پس از عقب افتادن عادت ماهانه می‌توانید انجام دهید. حتی 10 روز پس از بارداری بدون پیشگیری می‌توانید این آزمایش بتا را انجام دهید.

🟡 آزمایش خون

آزمایش خون یکی دیگر از آزمایشاتی است که برای هفته اول بارداری انجام می‌شود. این آزمایش زودتر از آزمایشات دیگر بارداری را مشخص می‌کند.

🟠 سونوگرافی

سونوگرافی یکی از روش های آزمایشی برای تشخیص هفته اول بارداری است. البته که در هفته اول بارداری نیاز به انجام سونوگرافی نیست. اما اگر مدت طولانی برای باردار شدن در تلاش هستید، سونوگرافی به منظور بررسی فیبروم انجام می‌شود.

عوامل پرخطر سقط جنین در اوایل بارداری

در بسیاری از موارد علت سقط جنین ناشناخته است اما مواردی که در ادامه به آن اشاره می‌شود در سقط جنین بی تاثیر نیستند. در ادامه عوامل پرخطر در هفته اول بارداری را توضیح داده ایم.

🔻 وارد آمدن آسیب و ضربه به بدن

🔻 قرار گرفتن در معرض انواع اشعه‌های مضر و مواد شیمیایی

🔻استعمال دخانیات

🔻 استفاده بی رویه از کافئین

🔻 کشیدن سیگار

🔻داشتن سابقه سقط های مکرر

🔻 کاهش یا افزایش وزن

🔻داشتن بیماری مزمن مانند دیابت و عدم کنترل آن

🔻 ایجاد مشکل در رحم و یا دهانه آن

افرادی که دارای سن بالاتر از ۳۵ سال هستند استعداد سقط جنین را دارند. چرا که خطر سقط جنین در زنان بالای ۳۵ سال نسبت به زنان جوان تر بیشتر است.

مراقبت‌های لازم در هفته اول بارداری

همان طور که گفتیم در هفته اول بارداری، شما ممکن است هیچ علامتی را مشاهده نکنید. در واقع شما در دوران پریود به سر می‌برید و باردار نیستید. به همین دلیل بسیاری از افراد به دلیل ناآگاهی ازبارداری خود، به انجام بسیاری از رفتارهای پر خطر مبادرت کرده که ممکن است برای جنین مشکلاتی به وجود بیاورد. بنابراین توصیه می‌شود مادرانی که قصد دارند باردار شوند به مواردی که در ادامه به آن می‌پردازیم توجه داشته باشند. 

◻ از استعمال دخانیات، الکل و داروهای مختلف دوری کنید چرا که موارد ذکر شده باعث ایجاد نقص‌های مادرزادی، سندروم الکل جنینی، بیماری‌های تنفسی و کمبود وزن نوزاد در هنگام تولد می‌شوند.

◻ از مصرف قرص‌های ضدبارداری بپرهیزید.

◻قبل از مصرف انواع داروها با پزشک خود مشورت نمایید.

◻ داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده را خودسرانه قطع نکنید.

◻ حدود ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک به صورت روزانه مصرف نمایید چرا که مصرف اسید فولیک از بروز نقص‌های عصبی مانند اسپینا بیفیدا جلوگیری می‌کند.

◻در صورتی که استرس دارید، سعی کنید با انجام تکنیک‌های مناسب آن را کاهش دهید.

◻ استفاده از رژیم‌های غذایی سالم و همچنین ورزش کردن را در برنامه روزانه خود فراموش نکنید.

◻ در صورتی که دچار اضافه وزن هستید، سعی کنید هر چه زودتر در جهت کم کردن وزن خود اقدام کنید.

رابطه جنسی در هفته اول بارداری

هفته اول بارداری یعنی شما در دوره پریود هستید و تا دوره تخمک گذاری 14 روز فاصله دارید. در این مدت زمان می‌توانید رابطه جنسی برقرار کنید. حتی اسپرم توانایی زنده ماندن تا 5 روز داخل رحم دارد. که احتمال لقاح را افزایش می‌دهد. اگر تلاش شما برای بارداری است، نباید از روان کننده ها استفاده کنید. این نکته هم به خاطر داشته باشید که برقراری رابطه جنسی در دوران بارداری، آسیبی به جنین وارد نمی‌کند.

رژیم غذایی در هفته اول بارداری

از هفته اول بارداری باید رژیم غذایی را رعایت کنید. بارداری سالم و رشد مناسب کودک، نیازمند تغذیه سالم است. رژیم غذایی سالم در هفته اول بارداری شامل موارد زیر است.

✅ مصرف آب فراوان

✅ انواع میوه ها

✅کربوهیدرات پیچیده

✅ دانه و مغزها

✅ماهی بدون جیوه

✅ سبزیجات برگ دار

از همان هفته اول بارداری باید از دود و الکل پرهیز کنید. حتی مصرف کافئین، کربوهیدرات ساده و چربی های ترانس باعث آسیب به مادر و جنین می‌شود.

کلام آخر

هفته اول بارداری مانند تمامی هفته های دیگر باید دارای اهمیت باشد. اگر برای بارداری اقدام کرده اید و قصد بارداری دارید، حتما به تغذیه توجه کنید. مراقبت های لازم را انجام دهید. و تحت نظر پزشک باشید. بارداری سالم نیازمند روان آرام است. بنابراین علاوه بر پزشک، نیاز به روانشناس هم خواهید داشت.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه هفته اول بارداری می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

آیا امکان جوش زدن صورت در هفته اول بارداری وجود دارد؟

جوش زدن صورت از جمله علائم بارداری محسوب می‌شود. اما از آنجایی که در هفته اول هنوز لقاح انجام نگرفته است، بنابراین نمی‌توان جوش زدن صورت را نشانه بارداری دانست.

آیا در هفته اول بارداری شکم شروع به بزرگ شدن می‌کند؟

خیر، در این هفته نطفه بسیار کوچک بوده و شکم بزرگ نمی‌شود. به مرور در طول سه ماه اول بارداری شما تغییراتی را در وضعیت جسمانی خود احساس خواهید کرد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: هفته اول بارداری

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

رشد مغز نوجوان یکی از جنبه‌های مهم تکامل انسان در دوران‌بلوغ است. مطالعات پژوهشی مرتبط با عملکرد مغز نشان می‌دهند که مغز نوجوانان و بزرگسالان به شیوه‌هایی متفاوت از هم کار می‌کنند. ملکرد و خصوصیات رشدی مغز نوجوانانبرای مثال در مغز نوجوانان اطلاعات بیشتر توسط آمیگدال پردازش می‌شود که مسئول هیجانات است. در حالی که بزرگسالان فعالیت بیشتری را در ناحیه پیشانی نشان می‌دهند که مسئول تفکر منطقی است. این مسئله می‌تواند به درک ما از اینکه چرا نوجوانان احساسی‌تر و هیجانی‌تر با موضوعات برخورد می‌کنند، کمک کند. برای کسب اطلاع جهت ارتباط مناسب با نوجوان مشاوره نوجوان دریافت کنید.

منبع: رشد مغز نوجوان چگونه است؟ عملکرد مغز در نوجوانان

رشد مغز نوجوان | تفاوت های مغز نوجوانان و بزرگسالان

بررسی‌های انجام شده روی مغز نوجوانان و بزرگسالان نتایج شگفت انگیزی را نشان می‌دهد. پژوهشگران بر این باورند که مهم نیست فرزند شما چقدر باهوش است یا در مدرسه چه نمره‌ای می گیرد، اگر مغز او را در سنین نوجوانی با مغز یک بزرگسال مقایسه کنیم می‌فهمیم که هنوز به تکامل کافی نرسیده است. 

نمونه هایی از تفاوت مغز نوجوانان و بزرگسالان 

در همین راستا مشاهدات آزمایشگاهی بیانگر این نکته هستند که قضاوت منطقی در نوجوان به طور چشمگیری از بزرگسالان ضعیف‌تر است. علت آن هم این است که پردازش اطلاعات در مغز آن‌ها بیشتر توسط ساختاری به نام آمیگدال انجام می‌شود. این ساختار مسئول پردازش هیجانات در انسان است. این در حالی است که بزرگسالان بیشتر از قسمت پیشانی مغز خود بهره می‌برند که این بخش مسئول تفکر منطقی است.

همچنین آن بخشی که احساسات و تصمیم گیری را پیوند می‌دهد، هنوز در سنین نوجوانی در حال رشد و تکامل است. به همین خاطر نوجوانان در تصمیمات خود بیشتر تابع احساساتشان هستند و کمتر بر قوه منطق تکیه می‌کنند.

رشد مغز در نوجوانی تا چه زمانی ادامه دارد؟

بررسی‌ها نشان می دهد که رشد مغزی و در راستای آن افزایش عملکرد در حوزه‌های قضاوت، تصمیم گیری، تفکر منطقی، بازداری و کنترل هیجانات تا 25 سالگی ادامه دارد. در نتیجه می‌توان گفت فرایند رشدی که از نوجوانی آغاز می‌گردد تا اوایل بزرگسالی ادامه خواهد داشت.

در دوران نوجوانی چه اتفاقاتی برای مغز می افتد؟

در سنین نوجوانی مغز انسان از نظر ساختاری با تغییرات شگرفی مواجه می‌شود. این تغییرات تا حد زیادی تحت تاثیر نوسانات هورمونی و تجربیات محیطی قرار دارند. در طی فرایند تغییر، نورون‌های عصبی مسیرهای اطلاعاتی جدیدی را کشف می‌کنند که به شاهراه‌های اطلاعاتی ختم می‌شوند.

در مقابل برخی مسیرهای قدیمی از بین می‌روند و در اصطلاح علمی هرس می‌گردند. به موازات این اتفاقات فرد به مرور از نظر روانشناختی تغییراتی را در خود احساس می‌کند. برای مثال کودک دیروز درمی‌باید که می‌خواهد دیگران او را به عنوان یک بزرگسال بشناسند و هویتی مستقل برایش قائل شوند.

همچنین این تغییرات به تحولاتی در شخصیت او نیز می‌انجامند و باعث می‌شوند دیگران احساس کنند که نوجوان در دوران بلوغ به اندازه کافی از ثبات برخوردار نیست یا تنوع طلبی بیشتری پیدا کرده است.

تکامل مغز در انتهای نوجوانی 

با رسیدن به سنین 20 سالگی مغز نوجوان کم کم به ساختار بزرگسالی نزدیک می‌شود. در این شرایط بین عملکرد قسمت پیش پیشانی مغز و لیمبیک نوعی تعادل شکل می‌گیرد که باعث می‌شود انسان به مرور زمان بتواند همزمان به طور متوازنی از نیروی عقل و احساسات خود استفاده کند و به طور افراطی تحت تاثیر یکی از آن‌ها نباشد.

تغذیه و رشد مغز نوجوان

رشد مغز نوجوان هنوز متوقف نشده و در حال میلینه سازی است. برای تکمیل این فرایند نیاز به چربی سالم مثل امگا 3 دارد. از جمله مواد غذایی حاوی امگا 3 می توان به انواع ماهی ها (مثل قزل آلا، سالمون، ساردین و..)، میگو، خاویار، شاه دانه، دانه چیا، گردو، لوبیا قرمز، روغن سویا، روغن ماهی و… اشاره کرد. همچنین مواد غذایی که حاوی روی هستند نیز بسیار توصیه می‌شود. روی به تنظیم خلق و خو و ایجاد تعادل در سروتونین مغز نوجوان کمک می کند.

تاثیرات منفی مواد دخانی و الکل بر رشد مغز نوجوان

مواد مخدر که شامل ماریجوانا، سیگار، قرص های محرک و… می شوند همگی می توانند فرایند رشد مغز نوجوان را مختلف کنند. به خصوص که در این دوران نوجوان در حال هویت یابی است و از طریق گروه های دوستی ارتباطات اجتماعی خود را شکل می‌دهد. نوجوانانی که دچار مصرف انواع مواد الکلی و مخدر می شوند نمی توانند در گروه های اجتماعی سالمی عضو شوند. این گونه مهارت های ارتباطی آن ها در مسیر درستی رشد نکرده و موجب از هم پاشیدگی رفتاری و شخصیتی در سنین بالاتر می‌شود.

در واقع مواد مخدر و الکل ها علاوه بر تاثیر منفی بر جسم و رشد مغز نوجوان ، ارتباطات او را نیز تحت تاثیر قرار داده و موجب عدم رشد اجتماعی نوجوان خواهد شد.

چگونه به رشد مغز نوجوان کمک کنیم؟

نوع تغذیه، عادات رفتاری و سبک زندگی نوجوان می‌تواند در سرعت و نحوه رشد نوجوان بسیار موثر باشد. برای مثال خوردن برخی مواد غذایی از طریق کمک به فرایند میلین دار کردن سلول‌های عصبی فرایند رشد مغزی را تسهیل می‌کنند از جمله این غذاها باید به خوردن غذاهای حاوی امگا 3 به خصوص ماهی اشاره کرد.

در عوض مصرف مواد مخدر و الکل در سنین حساس نوجوانی با مختل کردن فرایند رشدی تاثیرات بلند مدتی را بر مغز فرد به جای می‌گذارند و منجر به اختلالات مزمنی می‌شوند.

توصیه هایی برای رشد مغز به نوجوانان

بسیار اهمیت دارد که در این دوران در نوع رژیم غذایی خود تجدید نظر کنید، بیشتر به سلامتی‌‌تان اهمیت دهید و از مصرف هرگونه ماده مخدر و نوشیدنی الکلی بپرهیزید. گوش دادن به موسیقی‌های آرامش بخش، ورزش کردن، داشتن دوستان خوب، شرکت در کلاس‌های آموزشی، گذراندن اوقات فراغت به روش‌های سالم، داشتن ارتباط مناسب با والدین و بهره مند شدن از تجربیات آن‌ها در ضمن یک رابطه عاطفی صمیمی از جمله دیگر فاکتورهایی است که می‌تواند در رشد مغز نوجوان تاثیرگذار باشد.

نقش والدین در رشد مغز نوجوان

والدین به شیوه های مختلفی در رشد مغز نوجوان خود دخیل هستند. همانطور که گفتیم تغذیه اهمیت زیادی در رشد مغز نوجوان دارد، پس با فراهم آوردن مواد مغذی و مورد نیاز می‌توانند رشد مغز نوجوان را بهبود ببخشند. حال نوبت به تحریک سیناپس های مغزی می رسد که وابسته به اطلاعات و ارتباطات نوجوان با محیط پیرامون است. والدین با فراهم آوردن شرایط مناسب برای حضور نوجوان در محیط های سالم و غنی می توانند فضایی برای رشد مغز نوجوان فراهم کنند

خدمات مشاوره ذهن نو در جهت رشد مغز نوجوان

خیلی از والدین و مراقبان کودک و نوجوان درباره چگونگی و نیازهای رشدی مغز نوجوان اطلاعات کافی ندارند. شما برای آن که بتوانید در این خصوص اطلاعات کافی بدست آورید باید درباره نوجوانان مطالعه نمایید. همچنین متخصصان نوجوان و خانواده در طی دوره های آموزشی و یا جلسات درمانی به والدین اطلاعات مناسبی می دهند. بنابراین اگر در این خصوص دچار ابهاماتی هستید می توانید با شماره های درج شده تماس گرفته و از خدمات درمانی مشاوره نوجوان استفاده نمایید.

سخن آخر

شاید برایتان عجیب باشد اما رشد مغز در دوره نوجوانی همچنان ادامه دارد. شما به عنوان والدین باید عوامل تاثیرگذار بر این روند رشدی را بشناسید. درست مانند زمانی که او را در شکم خود حمل می کردید حالا نیز باید به تغذیه، آموزش، ارتباطات، نیازهای جسمی و روانی و… او توجه کنید. خیلی از والدین به نیازهای نوجوان اهمیت چندانی نمی‌دهند. و گذر از کودکی را مصادف با بزرگسالی می‌دانند.

در حالی که نوجوانی دوره حساسی است و شما همچنان باید به مسائل فرزندتان توجه داشته باشید. اگر در این زمینه با چالش هایی روبرو شده اید حتما از خدمات روانشناختی استفاده نمایید. درمانگران حیطه روانشناسی به شما راهنمایی های لازم را ارائه می دهند. برای دریافت این خدمات کافی است با شماره های درج شده تماس گرفته تا با برترین متخصصان کشوری مشاوره دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رشد مغز نوجوان می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید

سوالات متداول

پدر و مادرها چگونه می توانند به رشد مغز فرزندشان در نوجوانی کمک کنند؟

سهم والدین در این مورد این است که رابطه‌ای صمیمی و گرم با فرزندانشان برقرار کنند و بتوانند نیازها و خواسته‌های آن‌ها را در این دوران بشناسند. هرچقدر که تنش‌های میان والد و فرزند بیشتر باشد انتقال دهنده‌های عصبی مرتبط با اضطراب و افسردگی فعالیت بیشتری از خود نشان می‌دهند که می‌تواند آثار روانشناختی بلند مدتی را برای نوجوان به همراه بیاورد. اگر در زمینه رفتار با نوجوان مشکلات زیادی را تجربه می‌کنید بهتر است از یک متخصص روانشناس کمک بگیرید.

رشد مغز نوجوان تا کی طول می کشد؟

طبق بررسی های به عمل آمده عملکرد مغزی نوجوان در حیطه های شناختی، قضاوت، تصمیم گیری، برنامه ریزی و… تا سنین 25 سالگی یا همان اوایل بزرگسالی ادامه دارد.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: رشد مغز نوجوان چگونه است؟ عملکرد مغز در نوجوانان

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

چطور از خانه فرار کنم؟

فرار از خانه کار سختی است؟ چطور از خانه فرار کنم و به کجا برم؟ وقتی احساس می‌کنیم راهی به‌غیراز فرار از خانه باقی نمانده، طبیعی است که این سؤال در ذهن‌مان شکل می‌گیرد. خانه و خانواده با همه خوبی‌هایی که دارد گاهی اوقات و برای بعضی از ما تبدیل به محیطی غیر قابل تحمل می‌شود. در این شرایط فرار اولین راهکاری است که به ذهن می‌رسد. اما فرار از خانه هم مشکلات خودش را دارد. برای مثال پس از فرار به کجا می‌خواهید بروید؟ مخارج زندگی خود را چطور تأمین خواهید کرد؟ و بسیاری سؤالات دیگر در اولین قدم ذهن ما را درگیر خود خواهند کرد.

اگر نتوانیم برای این سؤالات جواب درستی پیدا کنیم فرار کردن سخت و خطرناک خواهد بود. در این شرایط یک دوراهی بزرگ جلوی پای تان قرار دارد. ازیک‌طرف تحمل شرایط خانه سخت شده است؛ و از طرف دیگر فرار ترسناک به نظر می‌رسد. به همین خاطر در این مطلب می‌خواهیم راجع به فرار از خانه صحبت کنیم. یک راهکار مفید دیگر هم این است که از یک مشاور متخصص کمک بگیرید. مشاورین با علم و تجربه‌ای که دارند در این شرایط می‌توانند به شما کمک کنند تا بهترین تصمیم را بگیرید.

منبع: چطور از خانه فرار کنم و به کجا برم؟

فرار از خانه

همه ما دلمان می خواهد خانواده ای خوب و شاد داشته باشیم. در کنار آن ها زندگی کنیم و روزگار بگذرانیم. اما همه شانس داشتن چنین خانواده ای را نداریم. متاسفانه برای خیلی از نوجوانان و جوانان خانه محلی ناامید کننده و زجرآور است. اعتیاد، خشونت خانگی، طلاق والدین، تعصب، فقر و بیماری های روانی از جمله دلایل فرار از خانه هستند. مسلما ماندن در خانواده ای که دچار حتی یکی از این مشکلات باشد برای فرزندان دشوار است. اما فرار دردی را دوا نمی‌کند. اگر با این حرف مخالف هستید حتما ادامه این مقاله را بخوانید.

راه های زندگی پس از فرار از خانه

سؤال اصلی این است “پس از فرار به کجا برم؟” پس خودتان هم قبول دارید که قبل از هر کاری اول باید راجع به زندگی پس از فرار صحبت کنیم. فرار در اولین قدم خوبی‌های خودش را دارد. دیگر از دست بایدونبایدهای والدین راحت می‌شوید. یا شاید مشکلات زندگی در یک محیط ناامن تمام بشود. اما تازه بسیاری از مشکلات شروع خواهند شد. ازجمله مشکلاتی که شما پس از فرار درگیر آن‌ها می‌شوید.

📌فرار از خانه و بی‌پناهی

واقعیت این است که پس از فرار جایی برای زندگی وجود ندارد. پس اولین مشکل جدی که با آن روبه‌رو می‌شویم بی‌پناهی است. فکر می‌کنید تا چند روز بتوانید روی خانه دوستان و اطرافیان حساب کنید؟ آیا مطمئن هستید که آن‌ها از شما پذیرایی می‌کنند؟ یا حداقل شما را به خانواده برنمی‌گردانند؟

به‌علاوه شما زیر سن قانونی نمی‌توانید به‌تنهایی معامله‌ای انجام دهید و برای خود خانه اجاره کنید. کارتن‌خوابی یا پناه بردن به باندهای خلاف یکی از بزرگ‌ترین و اولین خطراتی است که در جلوی رویتان قرار می‌گیرد. درواقع آمارها نشان می‌دهد بسیاری از دختران و پسران فراری برای اینکه مشکل بی‌پناهی خود را حل کنند مجبورند وارد گروه‌های خلاف شوند. این گروه‌ها در کنار اینکه به شما جایی برای استراحت و غذایی برای خوردن می‌دهند خواسته‌های بسیاری هم از شما خواهند داشت.

📌مشکلات قانونی فرار از خانه

همکاری با گروه‌های خلاف پیش از هر چیز شما را درگیر مشکلات قانونی می‌کند. به‌علاوه ممکن است خانواده به دنبال شما بگردند و بسیاری از جاها پلیس به دنبال پیدا کردنتان باشد. ایجاد سوءپیشینه، سابقه بازداشت یا حتی زندانی شدن ازجمله مشکلاتی هستند که بسیاری از نوجوانان به دلیل همکاری با گروه‌های خلاف درگیر آن می‌شوند.

📌درآمد مورد نیاز برای زندگی

یک چالش جدی پس از فرار که باید به‌دقت به آن فکر کنید این است که چطور می‌خواهید زندگی خود را بگردانید؟ آیا آن‌قدر پول دارید که بتوانید بدون دغدغه هزینه مسکن، خوردوخوراک، درمان و بسیاری دیگر از هزینه‌هایتان را بدهید؟ آیا حرفه‌ای بلد هستید که با استفاده از آن بتوانید درآمدی برای خودتان کسب کنید؟

📌طرد شدن و تنهایی بعد فرار از خانه

یک واقعیت بسیار تلخ این است که جامعه نگاه منفی نسبت به دختران و پسران فراری دارد. هنگامی‌که شما تصمیم می‌گیرید از خانه فرار کنید باید بپذیرید که خودتان را برای یک‌عمر درگیر قضاوت‌های دیگران می‌کنید. بسیاری از اعضای جامعه ما از هر برخوردی با این افراد اجتناب می‌کنند. دوستی، خریدوفروش و به‌خصوص ازدواج معمولاً مشکلات بسیاری را برای‌تان به همراه خواهد داشت. پس به‌غیراز اینکه به کجا بروید و چطور هزینه زندگی را تأمین کنید به این هم فکر کنید که آیا می‌توانید با طرد شدن از سوی اطرافیان کنار بیایید؟

خوبی‌ها و بدی‌های فرار از خانه

هر وقت قرار است تصمیم مهمی بگیریم باید خوبی‌ها و بدی‌های هر گزینه را در کنار هم نگاه کنیم و بعد برای آن‌ها تصمیم بگیریم. راجع به فرار از خانه هم همین‌طور است. تا اینجا مشکلاتی که با فرار برایتان پیش می‌آید را با هم بررسی کردیم. برای آن‌ها آماده هستید؟ آیا برای همه آن‌ها راهکاری دارید؟

حالا سعی کنید خوبی‌های فرار از خانه را هم فهرست کنید. مثلاً ممکن است از اینکه دیگر درگیر بایدونبایدهای خانواده نیستید خوشحال باشید. یا فکر کنید بالاخره استقلال و زندگی شخصی خودتان را به دست می‌آورید. همه خوبی‌هایی که برای فرار از خانه به ذهن‌تان می‌رسد را در کنار همه مشکلاتی که وجود دارد یادداشت کنید و حالا با خودتان به این موضوع فکر کنید: (آیا واقعاً فرار و خوبی‌های آن به مشکلاتی که درگیرش می‌شوید می‌ارزد؟)

راهکارهای دیگر به‌غیراز فرار از خانه

فرار از خانه سختی‌ها و مشکلات خودش را دارد. بااین‌حال گاهی اوقات ماندن در کنار خانواده هم کار بسیار سختی است. زندگی کردن در کنار بایدونبایدهای آن‌ها گاهی غیرقابل‌تحمل است. یا شاید مشکلاتی برایمان پیش آمده باشد که دیگر راهی به‌غیراز فرار نداشته باشیم. در این شرایط چه باید کرد؟ باز هم این سؤال پیش می‌آید که چطور از خانه فرار کنم و به کجا برم؟ در این شرایط بهتر است بعضی از راه‌حل‌های جایگزین را هم امتحان کنید.

✅ صحبت کنید

اولین قدم برای اینکه بتوانید مشکلاتتان را با خانواده حل کنید این است که با آن‌ها صحبت کنید. البته صحبت کردن آداب و اصول خاصی دارد که باید آن را رعایت کنید. وگرنه از صحبت‌هایتان نتیجه نمی‌گیرید. بهتر است ابتدای حرف‌هایتان را با همدلی شروع کنید و به آن‌ها بگویید که می‌دانید چقدر دوستتان دارند و چه نگرانی‌هایی برای شما دارند. سپس از احساسات خود صحبت کنید:

(من می‌دانم که شما نگران آسیب دیدن من هستید ولی من هم…..)؛ (بابت همه زحمت‌هایی که برای من می‌کشید ممنونم؛ اما من می‌خواهم….). سعی کنید تمام گفت‌وگو را با همین فرمول مدیریت کنید. یادتان باشد که اگر می‌خواهید آن‌ها با شما کنار بیایند پس باید احساس کنند شما متوجه نگرانی‌هایشان هستید.

✅ خواسته‌هایتان را خرد کنید

گاهی اوقات بین آنچه فرزندان می‌خواهند و افکار والدین فاصله بسیاری وجود دارد. برای مثال اگر شما می‌خواهید اجازه داشته باشید که به‌تنهایی بیرون بروید اما خانواده این اجازه را نمی‌دهد بهتر است خواسته خود را خورد کنید. یادتان باشد در این شرایط والدین هرگز و یک‌دفعه با خواسته شما موافقت نمی‌کنند.

برای مثال بخواهید اجازه بدهند که یک فرد امین مثل خواهرتان همراه شما بیاید یا بخواهید که با شما بیایند اما کمی با فاصله از هم حرکت کنید. تا جایی که با مخالفت خانواده مواجه می‌شوید یعنی هنوز باید تکلیف را خردتر کنید. وقتی آن‌ها با قسمت اول موافقت کردند، اجازه بدهید زمان بگذرد. پس از مدتی قسمت بعدی درخواست خود را مطرح کنید.

 روی اهداف تان تمرکز کنید

با وجود تمام مشکلات و مصائبی که دارید، حتما یک نقطه مثبت نیز در خانه وجود دارد که بتوانید از آن طریق شرایط را عوض کنید. به خودتان باور داشته باشید و بدانید که یک نیروی بسیار قوی در درون شما وجود دارد که می تواند به هر خواسته ای برسد. انسان های بزرگ زیادی بوده اند که از شرایط نامناسب توانسته اند به موفقیت های بزرگی برسند. هدفی برای خود مشخص کنید و روی آن تمرکز کنید.

✅ کمک بگیرید

اگر شما و اعضای خانواده اصلاً نمی‌توانید با هم به توافق برسید بهترین راه این است که از یک نفر سوم کمک بگیرید. چه کسی در بستگان شما هست که می‌توانید روی کمک او حساب کنید؟ با همان اصولی که گفتیم با او صحبت کنید و از وی بخواهید راجع به احساسات شما با خانواده‌تان صحبت کند.

✅ با مشاور صحبت کنید

وقتی برای فرار از خانه تصمیم می‌گیرید یکی از مهم‌ترین راهکارها این است که از مشاور کمک بگیرید. مشاورین به‌خوبی و بدون قضاوت حرف‌های شما را می‌شنوند و برای حل کردن مشکلات به شما کمک می‌کنند. آن‌ها تا جای ممکن راهکارهایی را برای حل کردن مشکلات به شما آموزش می‌دهند و بعد اگر لازم باشد خودشان با استفاده از جلسات خانواده‌درمانی سعی می‌کنند تا با خانواده شما هم صحبت کنند. 

✅ کمک گرفتن از مراکز اجتماعی

مجبور کردن دختران به ازدواج با کسی که نمی‌خواهند؛ ضرب و شتم؛ اعتیاد و بسیاری از مشکلات جدی دیگر هم ممکن است دلیلی باشد که شما را به سمت فرار از خانه بکشاند. گاهی واقعیت این است که دیگر نمی‌توان شرایط خانه را تحمل کرد و بودن در آن شرایط آسیب بیشتری نسبت به فرار کردن دارد. اگر در این وضعیت قرار گرفته‌اید بهتر است راهی مناسب‌تر از فرار برای خود انتخاب کنید. کمک گرفتن از مراکز اجتماعی مانند اورژانس‌های اجتماعی یا خانه‌های امن در این شرایط به مراتب بهتر از این است که بی‌گدار به آب بزنید و به‌صورت ناگهانی فرار کنید.

آیا کسی هست تا با هم از خانه فرار کنیم؟

با گسترش ارتباطات و صفحات مجازی این امکان فراهم شده تا خیلی راحت افرادی را با مشکلات و دغدغه های مشابه پیدا کنیم. اما تشخیص حقیقی یا جعلی بودن این کاربران مجازی به همین راحتی نیست. بسیاری از باندهای آدم ربایی و افراد سودجو می دانند که با دادن وعده و ایجاد همدردی می توانند افراد ناامید را به دام بیاندازند. بسیاری از این افراد با ایفای نقش یک قربانی به شما نزدیک می شوند و سر بزنگاه به مقصود خود می‌رسند. سالانه دختران و پسران زیادی بنا به مقاصد مختلف به دست این افراد ربوده می‌شوند. پس هرگز نمی توانید به افرادی که با چنین مضامینی در صفحات مجازی پیام و یا درخواست فرار می دهند اعتماد کنید.

سخن آخر

هر کسی برای فرار از خانه دلایل خودش را دارد. شما نیز برای گرفتن چنین تصمیمی سختی های زیادی کشیده اید و خارج شدن از شرایط فعلی را بهترین انتخاب ممکن می دانید. خواندن این مقاله اگر تغییری در نگاه شما به این مساله ایجاد نکرد، باید بدانید که تجربیات و آگاهی بسیار کمی نسبت به جهان پیرامون تان دارید. توصیه می کنیم بیشتر مطالعه کنید و با افراد دارای فضل و دانش مشورت کنید. اگر امکان ارتباط با مشاور را دارید چه بهتر، این افراد کمک شایانی برای بهبود اوضاع تان خواهند کرد.

برای دریافت مشاوره در زمینه فرار از خانه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سؤالات متداول

فرار از خانه چه مشکلاتی دارد؟

بی‌پناهی و نداشتن جایی برای زندگی، طرد شدن از جانب دیگران و همین‌طور درگیری‌های قانونی از مهم‌ترین عواقب فرار از خانه هستند.

پس از فرار به کجا بروم؟

درواقع اولین و اصلی‌ترین مشکل فرار از خانه همین است که شما جایی برای رفتن ندارید. به همین خاطر بهتر است به‌جای فرار از راه‌های دیگر استفاده کنید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: چطور از خانه فرار کنم و به کجا برم؟

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

ارتباط چشمی عاشقانه از موثرترین روش‌های ارتباطی غیرکلامی است. تماس چشمی به طور کل نشان از علاقه و جذابیت است. ارتباطات چشمی باعث تغییرات سطوح شیمیایی می‌شود. این تغییرات شیمیایی منجر به افزایش هورمون اکسی توسین و دوپامین می‌شوند. این دو ماده شیمیایی تغییرات مثبتی را در مغز ایجاد می‌کند. ارتباط چشمی عاشقانه نشان از حس عمیق افراد است. زمانی که در چشمان یکدیگر خیره می‌شوید، فرصتی برقراری ارتباط عمیق پیش می‌آید. به نوعی هرچقدر به چشمان یک فرد خیره‌تر شوید، بیشتر جذب هم خواهید شد. برقراری این ارتباط نیز اصول خاص خود را دارد که در این مقاله توضیح داده ایم.

ارتباط چشمی عاشقانه

تماس چشمی یک بخش مهم و طبیعی در برقراری ارتباط با دیگران است. معمولا این ارتباط برای جذب فرد مورد علاقه استفاده می‌شود. با مطالعات انجام شده در سال 2020، به این نتیجه رسیدند که تماس چشمی نقش مهمی در جذابیت و برقراری رابطه عاشقانه دارد. ارتباط چشمی عاشقانه یکی از مهم ترین ابزارها در برقراری ارتباط غیر کلامی است.

بر اساس تحقیق انجام شده، ارتباط چشمی عاشقانه در قرارهای پی در پی باعث کاهش میزان شک، بی اعتمادی و تردید می‌شود. زیرا تماس چشمی باعث انتقال احساس و فکر به دور از مکالمه می‌شود.

مزایای ارتباط چشمی عاشقانه

ارتباط چشمی عاشقانه مزایایی دارد. این مزایا در روابط عاشقانه باعث ایجاد اعتماد و جلوگیری از شک و تردید می‌شود. در این بخش از مقاله راجع به مزایای ارتباط‌‌چشمی عاشقانه صحبت کرده ایم.

🔴 احساس خوب در رابطه ایجاد می‌کند

یکی از مزایای ارتباط چشمی عاشقانه، انتقال حس خوب در رابطه است. ارتباط چشمی به تدریج باعث رهایی ماده شیمیایی اکسی توسین و فنیل اتیلامین می‌شود. این دو ماده عامل ایجاد حس عشق در زوجین هستند. البته توجه داشته باشید که پارامترهای دیگری نیز در به وجود آمدن ارتباط چشمی نقش دارند. برای مثل دختران و پسرانی که ظاهر جذاب تری دارند راحت تر در دل دیگران می‌نشیند.

🟡 ارتباط چشمی عاشقانه باعث ایجاد جذابیت می‌شود

از دیگر مزایای ارتباط چشمی عاشقانه، ایجاد جذابیت است. زمانی که دو نفر با عشق و علاقه به یکدیگر نگاه می‌کنند، جذابیت و علاقه بیشتری در آنها شکل می‌گیرد. اگر در مورد علاقه کسی به خودتان مشکوک هستید، به نگاه های او توجه کنید. چشمان نمی توانند دروغ بگویند.

🟠 عشق را افزایش می‌دهد

افزایش عشق از مزایای دیگر ارتباط چشمی عاشقانه است. بر اساس تحقیقی که انجام شد، زوج هایی که ارتباط‌چشمی عاشقانه هنگام صحبت دارند، زندگی عاشقانه تری نیز دارند. پس نه فقط در اوایل آشنایی بلکه در طول رابطه تان از ارتباط چشمی عاشقانه برای بالا بردن صمیمت تان استفاده کنید. شریک عاطفی شما با این نگاه ها متوجه توجه ویژه شما به خودش خواهد شد.

 

انواع ارتباط چشمی عاشقانه

برای خیلی از افراد سوال است که ارتباط چشمی عاشقانه چند نوع دارد؟ یا از کجا متوجه این تماس عاشقانه شویم؟ به طور کل ارتباط‌چشمی عاشقانه انواع مختلفی ندارد. با نگاه های فرد مقابل کاملا متوجه خواهید شد که نگاه او از روی علاقه است یا خیر!

معمولا افراد عاشق با نگاه های خود از شخص مورد علاقه شان مراقبت می‌کنند. مثلا با ارتباط چشمی عاشقانه مراقب است که اتفاق ناگواری برای عشقشان نیافتد. 

نحوه برقراری ارتباط چشمی عاشقانه

جهت برقراری ارتباط چشمی عاشقانه، باید نکاتی را توجه کنید تا رابطه ای خوب برقرار کنید. برای آموزش نحوه برقراری رابطه چشمی به توضیحات زیر دقت کنید.

📌 نگاه متناوب داشته باشید

در برقراری ارتباط چشمی عاشقانه، نگاه همزمان به دو چشم کار دشواری است. برای اینکه ارتباط مناسبی داشته باشید، باید به مراتب نگاه متناوب به چشم ها داشته باشید. برای این ارتباط باید اندکی به چشم راست، سپس به آرامی به چشم چپ نگاه کنید. دقت داشته باشید که نگاه باید آرام باشد. اگر تند و با سرعت نگاه چشم را تعویض کنید، به منزله عجله و عدم علاقه به شخص مقابل است.

📌 شخص مقابل را در نظر بگیرید

یکی از نکات قابل توجه در برقراری ارتباط چشمی عاشقانه، در نظر گرفتن شخص مقابل است. ارتباط چشمی را باید تجربه مشترک دانست. در ابتدای تماس چشمی، یکی از طرفین اقدام به تماس چشمی می‌کند. اگر شخص مقابل در برقراری این ارتباط با شما همراهی کرد، تماس چشمی را ادامه دهید. این همراهی به منظور شوق معاشرت با شماست.

📌ارتباط چشمی عاشقانه را در فاصله مناسب برقرار کنید

برای ارتباط چشمی عاشقانه باید فاصله خود را حفظ کنید. زمانی که با شخصی ارتباط برقرار می‌کنید، باید حد فاصل خود را با او حفظ کنید. برقراری ارتباط باعث آرامش و احترام به شخص می‌شود. بدن و سر خود را به عقب برگردانید و فاصله مناسبی با او برقرار کنید.

📌 نگاه مثلثی برقرار کنید

نگاه مثلثی یکی از روش های برقراری ارتباط چشمی عاشقانه است. در این روش به جای نگاه های تناوب چشم ها، در برقراری ارتباط باید روش مثلثی را نیز امتحان کرد. در این روش مثلثی، نگاه از چشم چپ به چشم راست و سپس لب ها حرکت می‌کند. جهت برقراری این ارتباط باید حالت طبیعی داشته باشید. 

📌 قانون پنج ثانیه را رعایت کنید

در برقراری ارتباط چشمی عاشقانه، حتما از قانون پنج ثانیه استفاده کنید. اگر تماس چشمی شما طولانی مدت باشد، حس نامطلوب و بدی را به فرد منتقل می‌کند. به طور کلی باید تماس چشمی به مدت پنج ثانیه زمان ببرد. یعنی 12 کلمه بیشتر نشود. سپس به مکانی دور نگاه کنید، و پس از چند ثانیه دوباره تماس چشمی برقرار کنید.

📌 هنگام ارتباط چشمی عاظقانه تماس های چشمی را به روش مناسب قطع کنید

ارتباط چشمی عاشقانه را با روش های مختلفی می‌توانید قطع کنید. برای قطع ارتباط به جای اینکه به مکان های دور نگاه کنید، با حرکات زبان و بدن تماس چشمی خود را قطع کنید. در این شرایط بهتر است تا با استفاده از دستان خود و کلمات مناسب، ارتباط خود را قطع کنید.

کلام آخر

برای برقراری ارتباط چشمی عاشقانه باید نگاه مستقیم را تمرین کنید. هر 5 ثانیه نگاهتان را به آرامی تعویض کنید. اما سوال اصلی اکثر افراد این است که چگونه متوجه ارتباط چشمی از نوع عاشقانه شوید. به همین منظور باید ارتباط‌چشمی عاشقانه را بشناسید. برای شناخت در مقاله توضیحاتی دادیم که می توانید درباره آن ها از روانشناس کمک بگیرید.

مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ارتباط چشمی عاشقانه می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: ارتباط چشمی عاشقانه | 6 نوع ارتباط چشمی عاشقانه

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

زندگی بدون هدف دیر یا زود شما را از پا در می‌آورد. اما موضوع وقتی جدی تر می‌شود که سال های جوانی و فرصت های پیشروی‌تان را از دست داده باشید. اگر دائم از دیگران تقلید کنید و یا بی هدف فقط روزها را شب و شب ها را روز کنید؛ بی شک روزی پشیمان خواهید شد. پس چه خوب اگر امروز به دنبال ایجاد تغییر باشید. تعیین هدف موجب رشد، بلوغ و احساس رضایت درونی شما خواهد شد. اما سوالی که خیلی از افراد با آن درگیرند این است که چطور باید اهداف خود را مشخص کنیم؟ ما در ادامه راه هایی برای جلوگیری و از بین بردن یک زندگی بدون هدف شرح داده‌ایم. اگر در این زمینه نیاز به دریافت خدمات روانشناختی داشتید؛

منبع: زندگی بدون هدف | 5 راهکار جلوگیری از زندگی بدون هدف

زندگی بدون هدف

زندگی بدون هدف به معنای بی برنامه پیش رفتن است. اینکه زندگی روزمره خود را بدون برنامه و هدف پیش ببرید راحت است. برای مثال به جای اینکه هر روز صب برنامه ریزی روزانه داشته باشید، به راحتی هر زمانی که علاقه داشته باشید از خواب بیدار می‌شوید. برنامه مورد علاقه خود را تماشا می‌کنید و طبق علاقه خودتان پیش می‌برید. 

اما زندگی هدفمند اندکی دشوار است. سر ساعت مشخص باید بیدار شوید، برای فعالیت های روزانه خود باید برنامه ریزی داشته باشید. و  طبق اصول مشخصی هر برنامه ای را انجام دهید. اگر تمامی برنامه ریزی خود را طبق اهداف پیش بردید، شاید زمان اندکی برای فعالیت مورد علاقه خود پیدا کنید.

بنابراین زندگی هدفمند خیلی سخت تر از زندگی بدون هدف است. معمولا بیش از نیمی از افراد علاقه به زندگی بدون هدف نشان می‌دهند. اما همه افرادی که به موفقیت دست پیدا کرده اند، با برنامه و هدف پیش رفته اند. در این مقاله راجع به ویژگی های زندگی بدون هدف و راهکار جلوگیری از این زندگی بی برنامه توضیح داده ایم.

زندگی بدون هدف چه ویژگی هایی دارد؟

زندگی بدون هدف ویژگی هایی دارد. این ویژگی ها زندگی را بی معنا و بی اهمیت می‌کنند. به طور کل زندگی بدون هدف ویژگی های منفی زیادی دارد که در ادامه توضیح داده ایم.

🔴 زندگی بی معنا می‌شود

یکی از ویژگی های زندگی بدون هدف، معنا نداشتن است. برای مثال افرادی که زندگی های بی برنامه و بدون هدف انتخاب کرده اند، هیچ هیجانی را در طول زندگی تجربه نخواهند کرد. معمولا این نوع زندگی دوست و همراهی ندارد. هیچ دلیل نیز برای زندگی وجود ندارد. در زندگی این افراد هیچ چیز قابل انتظاری وجود ندارد.

در واقع در زندگی بدون هدف، برای مقصد هیچ برنامه ای وجود ندارد. فرد هدف شغلی، تحصیلی، مالی، خانوادگی و … ندارد. هیچ جهت و انگیزه ای برای زندگی وجود ندارد. این افراد معمولا بدون آرزو و شادی زندگی را پیش می‌برند.

🟡 انگیزه ای برای زندگی ندارند

معمولا زندگی بدون هدف ویژگی بزرگی به نام عدم انگیزه دارد. انگیزه و حرکت با یکدیگر برابرند. زمانی که انگیزه ای وجود نداشته باشد، حرکت نخواهید کرد. و زمانی که حرکت نکنید، انگیزه ای ایجاد نخواهد شد. زندگی بدون هدف یعنی هرگز دستاوردهای خود را برنامه ریزی نخواهید کرد. رسیدن به دستاوردها نیز نیازمند برنامه ریزی اصولی است. بنابراین افرادی که زندگی های بدون برنامه ریزی دارند، معمولا به موفقیت دست نخواهند یافت.

🟣 مسیر نادرستی را انتخاب کرده اید

از دیگر ویژگی های زندگی بدون هدف، انتخاب مسیر نادرست است. شاید در زمینه ای به شغل خاصی علاقه داشته باشید. و برای رسیدن به این شغل باید برنامه ریزی درست داشته باشید. اما افرادی که بدون برنامه ریزی زندگی می‌کنند، مسیر نادرستی را برای دستیابی به موفقیت انتخاب می‌کنند. مثلا قصد سفر به کیش را دارید، اما در جاده شمال مشغول به حرکت هستید! 

🟠 زندگی سرشار از اضطراب است

زندگی بدون هدف معمولا سرشار از اضطراب است. این افراد در زندگی هیچ کاری انجام نمی‌دهند. همین عدم انجام کارها، باعث اضطراب می‌شود. معمولا فرد فکر می‌کند که کاری ندارد و تن به انجام کارها نمی‌دهد. اما آخر شب به شدت دچار اضطراب می‌شود. که کارهای خود را به اتمام نرسانده است.

🟢 در زندگی تمرکزی وجود ندارد

از دیگر ویژگی های زندگی بدون هدف، عدم تمرکز است. معمولا افرادی که در زندگی خود برنامه ریزی ندارند، تمرکزی نیز برای دنبال کردن اهداف خود ندارند. حتی با اتفاقاتی که در زندگی آنها رخ می‌دهد، درسی نمی‌گیرند. اگر تمرکز داشته باشید، از کوچکترین اتفاقات نیز چیزهای ارزشمندی آموزش خواهید دید.

🔵 سلامت جسمی تحت تاثیر قرار می‌گیرد

زندگی بدون هدف علاوه بر اینکه بر روان ما تاثیر می‌گذارد. سلامت جسمی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. فشاری که به مغز و ذهن شما وارد می‌شود، به طور ناخواسته بر سلامت جسمانی نیز اثر می‌گذارد. استرس های ناشی از زندگی بدون هدف بر ریزش مو، پوست، افزایش وزن، کاهش وزن و … تاثیر گذار است.

بر اساس بررسی های انجام شده، طول عمر افرادی که زندگی هدفمند دارند بیشتر از افرادی است که زندگی بدون هدف را پیش گرفته اند.

🟤 زندگی جالبی نخواهند داشت

تنهایی و نبود زندگی جالب، از دیگر ویژگی های زندگی بدون هدف است. افرادی که این سبک زندگی را پیش گرفته اند، بیشتر از بقیه افراد تنها می‌شوند. حتی از مهمانی، جمع های دوستانه و ارتباطات اجتماعی لذت کمتری می‌برند. به دلیل فشار های روانی و مشکلاتی که برای این افراد وجود دارد، توانایی سرگرم کردن اطرافیان را نیز ندارند. این افراد احساساتی نیستند و در زندگی با مشکلات متعددی روبرو خواهند شد.

راه حل جلوگیری از زندگی بدون هدف

برای رفع زندگی بدون هدف، باید از روش هایی استفاده کنید. این روش ها باعث پیشرفت و جلوگیری از پیشروی زندگی بدون برنامه است. بنابراین برای جلوگیری از زندگی بدون هدف به نکات زیر توجه کنید.

📌 بر روی کاغذ هدف گذاری کنید

یکی از روش های مهم و کارآمد جهت جلوگیری از زندگی بدون هدف، یادداشت هدف ها است. اهداف خود را دسته بندی کنید. دسته بندی ها به شیوه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است. زمانی که برنامه های خود را هدف گذاری می‌کنید، انگیزه و شوق در شما ایجاد می‌شود. اگر به تنهایی توانایی برنامه ریزی و هدف گذاری ندارید، حتما از روانشناس کمک بگیرید. 

📌 از اهداف کوچک آغاز کنید

برای برنامه ریزی و هدف گذاری همیشه از اهداف کوچک آغاز کنید. مثلا هنگام رهایی از زندگی بدون هدف، باید برنامه ریزی را ابتدا روی اهداف کوچک امتحان کنید. تا انگیزه و شوق بیشتری برای اهداف میان مدت و بلند مدت پیدا کنید. دستیابی به اهداف کوتاه بسیار لذت بخش است. حتی باعث رهایی از یکنواختی زندگی می‌شود.

📌 تغییر باورها را انجام دهید

یکی از دیگر روش های جلوگیری از زندگی بدون هدف، تغییر باورها است. تغییر باورها کار دشواری است. حتی زمان زیادی را از شما خواهد گرفت. اما باید برای پیشرفت و موفقیت انجام دهید. مثلا اینکه باور خود را نسبت به پول، ثروت و افراد موفق تغییر دهید. برای تغییر باورها با خودتان صحبت کنید. حتی برای تغییر از روانشناش کمک بگیرید.

📌 آینده را تجسم کنید

برای رهایی از زندگی بدون هدف، سعی کنید آینده را تجسم کنید. در واقع باید تصور ذهنی خوبی داشته باشید. تفکرات منفی باعث از بین رفتن آرزو ها و امیال شما می‌شود. بنابراین برای اینکه اهدافتان را دنبال کنید، خود را در جایگاهی بالا و با پیشرفتی بینظیر تصور کنید. تجسم و تصور باعث پیشرفت روز افزون شما خواهد شد. 

📌 از افراد منفی باف دور شوید

برای رهایی از زندگی بدون هدف، باید افکار منفی را از خود دور کنید. به این منظور که از روش های افراد مثبت نگر استفاده کنید. مثلا باورهای خود را مانند باورهای افراد ثروتمند کنید. در جمع های افراد مثبت نگر و موفق شرکت کنید. در نهایت از افرادی که دائم در هر چیزی “نه” می‌آورند، دوری کنید.

کلام آخر

دستیابی به موفقیت و رهایی از زندگی بدون هدف، نیازمند تلاش های روزافزون است. زمانی که برای موفقیت تلاش می‌کنید، نتیجه اش را هم خواهید دید. اما اگر زندگی بدون هدفی را پیش گرفته باشید، انتظار رسیدن به موفقیت و پیشرفت را نداشته باشید. برای برنامه ریزی اصولی در زندگی از روانشناس و مشاورین کمک بگیرید.

دریافت خدمات روانشناختی حتما باید توسط متخصصین مجرب صورت بگیرد. متاسفانه افراد سودجوی زیادی بدون داشتن صلاحیت لازم اقدام به ارائه خدمات درمانی می‌کنند. بنابراین شما باید از صحت و تخصص درمانگر خود اطمینان پیدا کنید. برای این منظور کافی است که از مراکز معتبری مثل ذهن نو خدمات دریافت کنید. مرکز مشاوره ذهن نو به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی بدون هدف می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایی

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: زندگی بدون هدف | 5 راهکار جلوگیری از زندگی بدون هدف

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

درک کودک از عدالت و توانایی او در درک امور شناختی متناسب با سنش باید توسط والدین صورت بگیرد. و پدر و مادر اطلاعات لازم را برای آموزش داشته باشند. میزان شناخت و فهم کودکان از مفاهیم و رفتارهای مربوط به عدالت و شاخصه‌های آن بسته به دوره تکاملی و مرحله‌ای از رشد که کودکان در آن قرار دارند متفاوت خواهد‌بود.

همزمان با بزرگ‌تر شدن کودک، توانایی‌های شناختی و خصیصه‌های اخلاقی او تکامل می‌یابد. و در طی این دوران رشد و نمو که به طور طبیعی در کودکان طی می‌شود. ویژگی‌های شخصیتی و نمودهای روشنی از رفتارهای تکامل یافته در او نمایان خواهد‌شد.

منبع: درک کودک از عدالت چگونه شکل می‌گیرد؟

درک کودک از عدالت

کودکان در سنین مختلف با رشد و آگاهی از محیط اطراف، به درک از عدالت و قانون اطلاعات نسبی پیدا می‌کنند. این درک کودک باید توسط والدین آموزش داده‌شود. درک کودک از عدالت باید با توجه به سن صورت بگیرد. کودکانی که نسبت به قوانین و عدالت اطلاعات کمتری دارند، نسبت به همسالان که درک درستی از عدالت دارند، ناپخته تر عمل می‌کنند.

رشد اخلاقی کودکان نیازمند آموزش مناسب والدین است. کودکان از سن 4 سالگی با مفاهیم اخلاقی اصولی آشنا می‌شوند. درک کودک از عدالت نیز در همین سن باید آغاز شود. زمانی که کودک با عدالت آشنا می‌شود، اگر با بی عدالتی روبرو شود. با خشم و واکنش تند برخورد خواهد کرد.

بنابراین برای آموزش درک کودک از عدالت حتما باید به سن، توانایی ها و درک کودک توجه شود. همچنین کودک باید برای درک این موضوعات با نظارت روانشناس کودک پیش برود. در این مقاله راجع به سنین مختلف درک کودک از عدالت توضیح داده‌ایم.

عوامل موثر رشد درک کودک از عدالت

یکی از عوامل و فاکتورهای مهمی که می‌تواند نقش موثری در تکامل و شکوفایی خصیصه درک کودک از عدالت داشته باشد، اعضای خانواده او به ویژه پدر و مادر کودک می‌باشد. کودکی که در مراحل رشد و تکامل خود قرار دارد به میزان زیادی از والدین و نحوه رفتار و برخوردهای آن‌ها با خود تاثیر می‌پذیرد. و در همین مرحله می‌تواند بسیاری از ارزش‌ها و ویژگی‌های رفتاری را از آن ها فرا بگیرد.

وجود کمک‌ها و هدایت‌های والدین می‌تواند کودک را در دوره رشد و تکامل خود در مسیر درست قرار داده. و او را به والاترین مرتبه از تکامل روانی و شخصیتی برساند. پدران و مادران به عنوان الگوهایی در تمام زندگی یک کودک حضور داشته و بر پرورش و ظهور خصایص مختلف اخلاقی در او اثر خواهند گذاشت.

آنچه که یک کودک در روابط خود با سایرین به عنوان عدالت و برابری می‌شناسد. و آن بخش از این خصیصه که به عنوان یک ارزش اخلاقی در باورهای او نهادینه می‌شود، به میزان زیادی تحت تاثیر رفتارهای والدین او و آموزش‌های آنان به کودک می‌باشد. هر کودکی در دوره‌های مختلفی از رشد و تکامل خود به درک‌های متفاوتی از مفهوم عدالت می‌رسد که در ادامه به بررسی هر کدام از این دوره‌ها خواهیم پرداخت. 

چرا درک کودکان از عدالت در هر دوره سنی نسبت به سنین قبل متفاوت است؟

درک کودک از عدالت در هر دوره سنی متفاوت است. پس از تولد کودک تا زمانی که رشد و تکامل او ادامه دارد. صفات شخصیتی و اجتماعی کودک دستخوش تغییر شده و رفته رفته درک او از این خصوصیات کامل‌تر و گسترده‌تر خواهد‌شد. از این رو مفاهیمی که به عدالت و تساوی بین افراد مربوط می‌شوند هم در دوره‌های مختلف سنی در کودکان با هم تفاوت‌هایی داشته و در طول زمان تکامل پیدا خواهند کرد.

بنابراین والدین موظفند یا خود رشد این خصوصیت‌ها را در کودک‌شان کنترل کرده و هدایت نمایند. و یا اگر از آن دسته والدینی می‌باشند، که نمی‌توانند وقت زیادی را برای پرورش و یاد دادن مهارت‌ها و آموزه‌های زندگی به او سپری کنند. حتما این وظیفه مهم را به یک مربی یا آموزگار خوب محول کنند تا از کسب آموزش‌های کافی و مناسب توسط کودک و به سلامت عبور کردن او از این مرحله از رشد شناختی و تکاملی وی اطمینان حاصل کنند.

مفهوم عدالت در اواسط کودکی (4 تا 8 سالگی)

وقتی که کودکان وارد سن 4 سالگی می‌شوند. رفته رفته توانایی‌های شناختی آن‌ها فعال شده. و می‌توانند مفاهیم و موضوعات مشخصی را شناخته و درک کنند. مفهوم عدالت هم یکی از خصوصیات اخلاقی و شناختی است که در این مرحله از رشد کودک تجلی می‌یابد.

درک کودک از عدالت در این مرحله قادر است تا رفتارهای ناعادلانه و همراه با تبعیض را شناسایی کرده و اگر بر خلاف خواسته‌ها و منافع او باشند، واکنشی همراه با عصبانیت و نارضایتی نسبت به این بی عدالتی‌ها از خود بروز دهد.

به عنوان نمونه وقتی هدایایی در بین کودکان 4 تا 8 ساله توزیع می‌شود، اگر هدیه یکی از آن‌ها در مقایسه با دیگران کوچک‌تر و کمتر باشد، این کودک نسبت به این بی عدالتی اعتراض کرده و از این امر ناراحت و عصبانی خواهد شد. کودکان در این دوره سنی بیشتر به خود متکی بوده و تنها به خودشان اهمیت می‌دهند.

از این رو سایر کودکان نسبت به این رفتار ناعادلانه اعتراضی نداشته. و تنها کودکی که این رفتار در حق او انجام پذیرفته، شکایت خواهد‌کرد. وظیفه والدین در این مرحله از رشد کودکان، تشویق رفتارهای عدالت خواهانه در کودک و آموزش رفتارهای عادلانه به او می‌باشد. تا این مفهوم را به عنوان یک ارزش رفتاری و اخلاقی در او پرورش دهند.

مفهوم عدالت در اواخر کودکی (8 تا 13 سالگی)

برای مفهوم درک کودک از عدالت در سن 8 سالگی تا 13سالگی به این بخش مقاله دقت داشته باشید. پس از ورود به 8 سالگی و طی آخرین سال‌های دوران کودکی، درک و شناخت کودک از مفاهیم مربوط به عدالت توسعه یافته و گسترده‌تر خواهد‌شد. این مرحله این درک در کودکان ایجاد خواهد شد. که رعایت برابری و مساوات در میان افراد باعث بهبود روابط و پیشبرد بهتر آن‌ها خواهد شد.

و اگر عدالت در جامعه بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، به دنبال آن آسیب‌های ناشی از بی عدالتی و عدم رعایت آن در میان مردم نیز کمتر خواهد شد. در همین راستا خود کودکان هم سعی خواهند کرد تا بیشتر و بهتر این مفهوم را وارد زندگی و رفتارهای خود کرده و از آن پیروی کنند.

در کنار تمام این موارد، همانطور که ذکر شد، والدین کودک، آموزه‌های آن‌ها و محیط و جامعه‌ای که کودک در آن رشد و نمو می‌یابد. نیز می‌توانند تاثیر بسزایی در شکل گیری خصوصیات اخلاقی و ویژگی‌های رفتاری کودک داشته باشند.

به عنوان مثال چنانچه محیطی که کودک در آن قرار داشته و رشد می‌کند، دربرگیرنده تفکرات همراه تبعیض نسبت به نژادهای مختلف انسان‌ها باشد، مفهوم درک کودک از عدالت محقق نخواهد شد. و این برداشت غلط در تصورات و باورهای کودک هم رسوخ خواهد کرد. بدین ترتیب آموزه‌های نادرست و شیوه نادرست رفتار در محیط خانواده باعث خواهد شد تا مفهوم اصلی عدالت به خوبی در کودک جا نیفتاده و این خصیصه در او تثبیت نشود.

مفهوم عدالت در دوره بلوغ و نوجوانی (بعد از 13 سالگی)

در این مرحله درک کودک از عدالت، مفاهیم و ضوابطی که تا به الان کسب کرده افزایش یافته. و قادر است بدون این که به نتایج و فواید یک عمل بنگرد، برای آن احترام قائل شده. و پایبندی خود نسبت به آن خصوصیت را نشان دهد. به گونه‌ای که اگر در شرایطی قرار گیرد که پای دفاع از ارزش‌ها و باورهای خود و در مقابل، منافع شخصی او در میان باشد. جانب‌داری از حق و رعایت انصاف و عدالت را مهم‌تر شمرده و منافع خود را فدای اعتقادات و باورهایش خواهد‌کرد.

البته این حالت در صورتی اتفاق می‌افتد که تربیت و پرورش کودک به بهترین نحو انجام گرفته‌باشد. و تمام نکات و ارزش‌های اخلاقی به شیوه درست توسط والدین به کودکان انتقال داده شده‌باشد. در غیر این صورت حتی ممکن است تا سال‌ها بعد از این مرحله و رسیدن به دوره جوانی و بزرگسالی هم آن نگرش صحیح در فرد شکل نگرفته‌باشد.

برای این که بتوانید با رفتارهای درست و آموزش‌های صحیح به کودک خود در مراحل مختلف رشد او آشنا شوید. می‌توانید با کمک گرفتن از یک مشاور و استفاده از راهنمایی های او، بهترین و آموزنده‌ ترین رفتار را در مقابل کودک خود انجام داده. و او را به بالاترین سطوح رشد شخصیتی و اخلاقی برسانید.

آموزش عدالت به کودک

آموزش عدالت به کودک کار ساده ای نیست. بنابراین با کلمات و گفتگو های ساده نمی‌توان درک کودک از عدالت را گسترش داد. روش هایی وجود دارد که با کمک آن والدین می‌توانند عدالت را به کودک آموزش دهند.

🟡 نوبت را به کودک آموزش دهید

یکی از روش های درک کودک از عدالت، آموزش نوبت است. والدین با کمک بازی هایی مانند خانه سازی، قایم باشک، بازی گوش دادن به نوبت و صحبت تک به تک به صورت انفرادی می‌توانند نوبت را به کودک آموزش دهند.

🟠 رفتار منصفانه و ناعادلانه را دقت کنید

با کودک به تماشای فیلم، کارتون و مطالعه کتاب بپردازید. اگر رفتار ناعادلانه ای صورت گرفت، به کودک بگویید که آیا به جای این رفتار، چه رفتاری بهتر بود صورت بگیرد؟. برای اینکه رفتار ناعادلانه را به کودک آموزش دهید، باید وقت زیادی را صرف کنید. و به او روش های خوب و بد رفتار را با کمک فیلم و آموزش ارائه دهید. در همین جهت برای درک کودک از عدالت، به رفتارهای منصفانه دقت داشته باشید.

🟢 گفتگو کنید

اگر کودک به درجه ای از سن رسیده باشد که توانایی نظر دادن داشته باشد، باید با او صحبت کنید. مثلا از او بخواهید که در رابطه با انصاف نظر خود را اعلام کند. با یکدیگر بحث کنید که کدام رفتار مناسب و کدام نامناسب است. با او بحث کنید و در صورت صحبت های منطقی، با فرزند خود همدلی کنید. بنابراین یکی از روش های آموزش درک کودک از عدالت، گفتگو است.

🔵 بازی کنید

از دیگر روش های درک کودک از عدالت، بازی است. نقش های متنوعی بازی کنید و از کودک بخواهید تا رفتار خوب و بد را تشخیص دهد. زمانی که در حال نقش بازی کردن هستید گاه رفتار جدی داشته باشید تا قوه عدالت کودک را تحریک کنید. احتمالا در این شرایط با جمله “ناعادلانه است” روبرو خواهید شد.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله راجع به درک کودک از عدالت آشنا شده‌اید. با آشنایی از قوانین مخصوص عدالت، کودک نسبت به ویژگی های رفتاری و اخلاقی خود با دقت بیشتر عمل می‌کند. اما این آموزش باید متناسب با سن او صورت بگیرد. کودکان باید نسبت به تربیت خود درک درستی داشته باشند. بنابراین حتما آموزش درک کودک از عدالت را زیر نظر روانشناس انجام دهید.

مرکز مشاوره نی نی مایند به صورت حضوری و تلفنی به مراجعین عزیز خدمات ارائه می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه درک کودک از عدالت می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان  کلینیک تخصصی نی نی مایند تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

یکی از عوامل و فاکتورهای مهمی که می تواند نقش موثری در تکامل خصیصه عدالت و عدالت خواهی در کودکان داشته باشد چیست؟

از مهم ترین و تاثیرگذارترین عوامل در پرورش خصوصیت عدالت و عدالت طلبی در کودکان، رفتار اعضای خانواده و به ویژه پدر و مادر با آن ها می باشد که می تواند درک کودک از عدالت در هر مرحله سنی را شکل بدهد.

در کدام دوره از رشد، کودک قادر به یافتن و شناخت رفتارهای ناعادلانه و تبعیض آمیز می باشد؟

وقتی که کودکان وارد سن 4 سالگی می شوند، به تدریج توانایی‌های شناختی آن‌ها فعال شده و می‌توانند مفاهیم و موضوعات مشخصی را درک کنند. شناخت مفهوم عدالت هم یکی از خصوصیات اخلاقی است که در این مرحله از رشد کودک ظاهر می‌شود. او در این مرحله قادر است رفتارهای ناعادلانه و همراه با تبعیض را شناسایی کرده و اگر بر خلاف خواسته ها و منافع او باشند، واکنشی همراه با عصبانیت و نارضایتی نسبت به این بی عدالتی ها از خود بروز دهد.

در چه زمانی کودکان خودشان هم سعی می کنند تا از الگوهای رفتارهای عادلانه در زندگی خود پیروی کنند؟

پس از ورود به 8 سالگی و طی آخرین سال های دوران کودکی، درک کودک از مفاهیم مربوط به عدالت توسعه یافته و عمیق‌تر خواهد شد. در این مرحله کودکان به این درک و شناخت خواهند رسید که رعایت برابری و مساوات در میان افراد باعث بهبود روابط و پیشبرد ارتباطات به شکل مطلوب تری خواهد شد و اگر عدالت در جامعه بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، به دنبال آن آسیب های ناشی از بی عدالتی و عدم رعایت آن در میان مردم نیز کمتر خواهد شد. در همین راستا خود کودکان هم سعی خواهند کرد تا بیشتر این مفهوم را وارد زندگی و رفتارهای خود کرده و از آن پیروی کنند.

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: درک کودک از عدالت چگونه شکل می‌گیرد؟

  • ذهن نو
  • ۰
  • ۰

برای دریافت مشاوره خانواده بندرعباس می‌توانید به مراکز معتبری که در ادامه معرفی کرده‌ایم مراجعه نمایید. خانواده یکی از ارکان اصلی جامعه بوده و وجود مشکل بین اعضای آن به راحتی می‌تواند سلامت روان زن و شوهر و فرزندان را تحت تاثیر قرار بدهد. این افراد در اجتماعات دیگری هم فعال هستند که برای عملکرد مناسب نیاز به دریافت آرامش از خانواده هایشان دارند.

بنابراین اگر در خانواده تان بحث و دعوا زیاد است و خارج از منزل احساس می‌کنید که راحت تر هستید، حتما برای مشاوره خانواده بندرعباس اقدام کنید. دوری از خانواده و قطع ارتباط با آن ها مشکل شما را حل نمی‌کند؛ چرا که نبود هر کدام از آن‎ها باز هم رنجی برای شما به همراه دارد. پس حتما برای رفع مساله به مراکز معرفی شده مراجعه نموده و یا از طریق تلفن با درمانگران صحبت نمایید.

منبع: مشاوره خانواده بندرعباس | بهترین مشاور خانواده در شهرستان بندرعباس

مشاوره خانواده بندرعباس

پیدا کردن مرکز مشاوره خانواده بندرعباس دیگر کار سختی نیست. چرا که به کمک تلفن می‌توانید با بهترین متخصصان صحبت کرده و مشکلات خود را حل کنید. شاید بارها به مشاوران متعدد مراجعه کرده باشید و نتیجه دلخواه نگرفته باشید؛ این موضوع می‌تواند ناشی از مسائل مختلفی باشد و شما نباید برای حل مشکلات تان ناامید بشوید. متاسفانه بسیاری از خانواده ها مسائل را رها کرده و به دنبال راه حل نیستند، پس به مرور وضعیت بدتر شده و حل کردن آن ها نیز زمان‌بر تر خواهد بود.

مشاوره خانواده یا خانواده درمانی چیست؟

مشاوره خانواده بندرعباس یا همان خانواده درمانی در بندرعباس یکی از زیر شاخه‌های روانشناسی است که به طور خاص در زمینه بهبود زندگی و روابط خانوادگی تلاش می‌کند. مراجعه به خانواده درمانگر تنها به کسانی که دچار مشکلات و اختلافات خانوادگی هستند اختصاص ندارد و شما برای بهبود و ارتقای کیفیت زندگی خود نیز می‌توانید به مراکز مشاوره خانواده بندرعباس مراجعه کنید. این جلسات مشاوره معمولاً با حضور تک تک اعضای خانواده برگزار شده و روی روابط هریک از اعضا با دیگران کار می‌کند تا نقایص رفتاری موجود بیشتر بررسی شده و با تمرین کردن اصلاح شوند.

چه کسانی باید به مراکز مشاوره خانواده در شهرستان بندرعباس مراجعه کنند؟

همان طور که گفته شد مراجعه به مشاوره خانواده بندرعباس تنها به کسانی که دچار تعارضات جدی در زندگی خود هستند اختصاص ندارد. بلکه می‌توانید برای افزایش کیفیت زندگی خانوادگی خود نیز از راهنمایی‌های یک متخصص کمک بگیرید. با این حال هنگام بروز مشکلات زیر نیز مراجعه به خانواده درمانگر می‌تواند کمک شایانی را به شما نماید.

ـ وجود تعارض و اختلافات شدید بین زن و مرد

– وجود اعتیاد در یکی از اعضای خانواده

– درگیری یک یا چند نفر از اعضای خانواده با یک اختلال روانی نظیر افسردگی یا اضطراب

– بروز بحران‌های جدی در خانواده نظیر مرگ یکی از اعضا یا ابتلا به یک بیماری کشنده

– ناتوانی در مدیریت دعوای بین خواهر و برادرها

-نبود علاقه و احترام بین زن و شوهر

– چالش‌های تربیتی بین زن و مرد در زمینه تربیت فرزندان

– خیانت یکی از زوجین و یا هر دو

– اختلاف در تربیت و مشکلات با نوجوان

– اختلاف بر سر ازدواج فرزندان

-تعارض و مشکلات مرتبط با نوجوان خانواده 

-مشکلات و اختلافات در تربیت فرزند 

-شک به خیانت و یا سابقه خیانت همسر 

و…

کدام خانواده ها می‌توانند نتیجه بهتری از خانواده درمانی بگیرند؟

علاوه بر درمانگر، خصوصیات خانواده ها نیز در نتیجه بخش بودن درمان و مشاوره خانواده بندرعباس تاثیر دارد. طبق بررسی ها مشخص شد که خانواده هایی که دارای ویژگی های زیر هستند نتیجه بهتری از جلسات درمانی خواهند گرفت.

✅ خانواده‌هایی که به دنبال راه حل و درمان هستند.

✅  خانواده‌هایی که مشکلات را در درون خانواده مطرح و حل می کنند.

✅  خانواده هایی که خیلی دیر مراجعه نکرده اند.

✅  خانواده‌هایی که به درمان اهمیت داده و دیدگاه مثبتی نسبت به درمانگر دارند.

✅  خانواده‌هایی که اعضای آن دارای اختلال روانی و شخصیتی نیستند.

✅  حداقل یکی از اعضا به روند درمان ایمان دارد.

✅  درمانگری مناسب انتخاب کرده اند.

چرا با وجود هزینه های زیادی که کردیم مشاوره خانواده در شهرستان بندرعباس نتیجه بخش نبود؟

برای آن که جلسات مشاوره خانواده بندرعباس به نتیجه برسد در قدم اول باید بدانید که حل مسائل شما نیاز به زمان دارد و باید صبور باشید. این مشکلات ناگهانی ایجاد نشده اند؛ خیلی اوقات با این مشکلات زندگی کرده‌اید و حتی متوجه وجود آن ها هم نبوده‌اید. پس تغییر این رویه و عادات مخرب زمان بر است.

همچنین بیشتر خانواده ها برای یک مشکل به درمانگر مراجعه می‌کنند، اما در حقیقت مسائل متعددی وجود دارد که باید به آن ها رسیدگی شود. خانواده های زیر نمی توانند از مشاوره خانواده بندرعباس نتیجه مناسب بگیرند.

🔸 عجول هستند

🔸 صداقت ندارند و مسئولیت کارهایشان را به عهده نمی گیرند

🔸 به توصیه های درمانگر توجه نمی کنند

🔸 مرتب به جلسات نمی آیند

🔸 دچار یکی از انواع اختلالات روانی مثل اختلالات شخصیت، افسردگی، اختلالات اضطرابی هستند.

🔸 به درمانگر مناسب برای مشاوره خانواده بندرعباس مراجعه نکرده اند.

🔸 به روند درمانی جلسات خانواده اعتقاد کم و یا هیچ اعتقادی ندارند.

🔸 قصد تغییر و یا اعتقاد به از بین رفتن اختلافات را ندارند.

🔸  خیلی دیر اقدام دریافت درمان کرده اند.

مشاوره خانواده بندرعباس هزینه های زیادی دارد، چرا باید این همه هزینه کنم؟

خیلی از خانواده ها سال ها با مشکلاتی سر می کنند و آن ها را بدون هیچ تغییری به حال خود رها می کنند. غافل از آن که این مسائل به مرور زمان پیچیده تر و ریشه هایش قوی تر می شود. پس با گذر زمان اعضای خانواده فرصت های زیادی برای با هم بودن و شاد بودن و حتی رشد کردن را از دست می دهند. آن ها به این مشکلات عادت کرده و دیگر طریقه سالم زندگی و رفتر کردن را فراموش می کنند.

پیامدهای ناشی از عدم درمان مشکلات خانوادگی موجب تحمیل هزینه های هنگفتی می شود برای مثال اعضای خانواده به دلیل تنش ها دچار افسردگی می شوند. یا فرزندان خانواده با دوستان ناباب گشته و دچار اعتیاد می شوند. پدر یا مادر خانواده به خیانت دچار شده و بنیان خانواده به خطر می افتد.

ویژگی های مراکز معتبر مشاوره خانواده در بندرعباس

متاسفانه در این روزها علاوه بر فارغ التحصیلان روانشناسی، افرادی با ادعای پوشالی اقدام به ارائه خدمات مشاوره خانواده در بندرعباس می‌کنند که از علم و تخصص کافی در این زمینه برخوردار نیستند. به همین دلیل لازم است قبل از اینکه مشکلات و موضوعات خانوادگی خود را با مشاوران در میان بگذارید از اعتبار و تخصص مرکز مشاوره خانواده  مدنظر خود و روانشناسان آن در بندرعباس اطمینان کافی کسب کنید. از جمله ویژگی‌های یک مرکز مشاوره خانواده بندرعباس دارای اعتبار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

– مراکز مشاوره خانواده بندرعباس دارای مجوز رسمی از سازمان نظام روانشناسی یا سازمان بهزیستی کشور هستند.

– روانشناسانی که در مراکز مشاوره معتبر فعالیت می‌کنند حداقل از مدرک کارشناسی ارشد برخوردارند و در حیطه‌های مرتبط با زوج و خانواده آموزش‌های ویژه دیده‌اند.

– در مراکز مشاوره خانواده بندرعباس باید از جدیدترین روش‌های درمانی استفاده می‌شود و اعضای آن از نظر علمی به روز هستند.

– مراکز معتبر از تجهیزات کافی برای ارزیابی و تشخیص مشکلات روان برخوردار است و شما می‌توانید در آن انواع تست‌های هوش، شخصیت و تست‌های مرتبط با اختلالات روانی را انجام دهید.

آدرس مراکز مشاوره خانواده در بندرعباس

شما می توانید برای دریافت مشاوره خانواده در بندرعباس از برترین درمانگران خانواده کشور به صورت تلفنی و یا آنلاین خدمات دریافت کنید. در ادامه آدرس و تلفن دو مجموعه مورد تایید را آورده ایم.

نام مرکز مشاوره خانواده در بندرعباس

آدرس مشاوره خانواده بندرعباس
مرکز مشاوره ذهن نو 02191002360
مرکز مشاوره آواژه 02166419012
مرکز مشاوره خانواده یاس خیابان سید جمال الدین اسدآبادی ، چهارراه مرادی ، ساختمان پزشکان پارسیان ، طبقه 4
مرکز مشاوره خانواده همراه بندرعباس چهارراه مرادی، پاساژ اشکان، طبقه دوم
مرکز مشاوره خانواده سپهر بلوار سید جمال الدین اسد آبادی ساختمان زیگورات، طبقه 4 واحد402
مرکز مشاوره خانواده طلوع آرامش چهارراه فاطمیه، جنب شیرینکده، ساختمان پزشکان فاطمیه، طبقه پنجم، واحد 18
مرکز مشاوره خانواده نسیم بندرعباس رسالت جنوبی، روبروی فروشگاه رفاه، ساختمان شهریاران جوان
مرکز مشاوره خانواده همراز بندرلنگه، مجتمع شهید بهشتی بندرلنگه
مرکز مشاوره خانواده روشنگر کیش، سفین فازF، خیابان رز یکم، ساختمان املاک، طبقه 3
مرکز مشاوره خانواده شفا قشم، میدان شفا، کلینیک شفا، طبقه 2

سخن آخر

دریافت خدمات مشاوره خانواده بندرعباس و یا همان خانواده درمانی در بندرعباس تنها باید توسط کسانی که در این حوزه تخصص دارند صورت بگیرد. شما اگر با هر یک از اعضای خانواده خود دچار تنش یا اختلافاتی شده اید، کافی است به یکی از مراکز معتبر خانواده درمانی مراجعه نمایید. مسلما دریافت خدمات از موسسه ای که دارای مشاورانی متخصص و کاربلد باشد، اهمیت زیادی دارد.

مجموعه ذهن نو با تجربه چندین و چند ساله در حوزه خدمات روانشناختی و خانواده درمانی به شما به صورت کاملا حرفه ای خدمات درمانی ارائه می دهد. برای این منظور بستری آماده کرده است که بتوانید از طریق تلفن همراه یا تلفن منزل با متخصصان این مجموعه تماس گرفته و مشاوره خانواده در بندرعباس را از بهترین درمانگران کشور دریافت کنید.

همچنین می توانید این خدمات را به صورت آنلاین نیز دریافت کنید. این نوع خدمات نیز با کیفیتی مشابه مشاوره های حضوری اجرا می شود. پس برای رفع مسائل خانواده خود کافی است با شماره های درج شده تماس بگیرید.

برای دریافت مشاوره خانواده در بندرعباس می‌توانید در هر ساعت از روز برای مشاوره تلفنی خانواده از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید

تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل

سراسر کشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفنی با موبایل و رزرو وقت حضوری

 شماره تماس با موبایل : 02191002360

منبع: مشاوره خانواده بندرعباس | بهترین مشاور خانواده در شهرستان بندرعباس

  • ذهن نو